
Lincoln 2012
لینکن
- Steven Spielberg
- PG-13
- ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
فارسی
English
در زمانی که جنگ داخلی آمریکا با خشونت هر چه تمام تر ادامه دارد، رئیس جمهور امریکا با مسائلی چون ادامه کشتار در میدان های نبرد و درگیری با تعداد زیادی از اعضای کابینه بر سر مسئله منع برده داری و آزاد سازی برده ها دست به پریبان است.


دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
amirhosseini296
amirhosseini296
۱۲ تیر ۱۴۰۰ ۰۱:۵۰
government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth "Abraham Lincoln" دولت از مردم [دولت برخاسته از مردم]، توسط مردم [منتخب مردم] و برای مردم [خدمتگزار مردم] هرگز از روی صفحه زمین محو نمیشود. "آبراهام لینکلن"
۹
۱
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
landsat
landsat
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۲۲:۳۶
یکی از شاهکار های اسپیلبرگ اونم از نوع تاریخی / توصیه میکنم حتما ببینید و حتما حتما تمامی زیرنویس ها را بخونید.
۲
۲
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Shabahang
Shabahang
۲۰ شهریور ۱۳۹۹ ۲۳:۰۲
بازی دی لوئیس هم عالی بود، در اون سال میشد بازی خیره کننده ی واکین فینیکس در فیلم the master اسکار براش به ارمغان بیاره ولی از اونجایی که دی لوئیس نقش آبراهام لینکلن رو بازی کرد و اتفاقا مثل همیشه عالی بازی کرد پرونده ی گرفتن اسکار رو برای بقیه بازیگران بست!!!!
۲
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Shabahang
Shabahang
۲۰ شهریور ۱۳۹۹ ۲۲:۵۹
لینکلن شاید از بهترین فیلم های اسپیلبرگ نباشه اما به علت پرداختن به مهم ترین شخصیت تاریخ ایالت متحده خصوصا برای آمریکایی ها حائز اهمیته.... نکات بسیار جالب و آموزنده ای داشت، اقدامات آبراهام لینکلن نه تنها برگ مهمی در تاریخ ایالت متحده رو رقم زد بلکه بعدها در کشورهای دیگه هم تأثیر گذاشت.... روند فیلم کمی کنده و به مسائل خانوادگی بیش از حد پرداخت شده ولی در مجموع فیلم خوبیه.... نمره ی من 8 از 10
۲
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
arya1881
arya1881
۹ شهریور ۱۳۹۹ ۰۵:۴۹
استاد دنیل دی لوئیس و اون سبک حرف زدن بازی با چشم هاش اسطوره سینما
۲
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ