news-background
news-background

جسی پلمانز فاش کرد بندیکت کامبربچ در حین فیلمبرداری Power of the Dog او را با یک جمله عصبانی کرده است

«جسی پلمانز» معترف شد که «بندیکت کامبربچ» در حین فیلمبرداری «قدرت سگ» (The Power of Dog) به کارگردانی «جین کمپیون» او را برآشفته کرده است.

پلمانز و کامبربچ در این درام وسترن نقش دو برادر را بازی می‌کنند که شخصیت‌هایشان شباهت ظاهری و باطنی زیادی با هم ندارند. کامبربچ پیش‌تر فاش کرده بود که در حین فیلمبرداری و حتی بین برداشت‌ها از قالب شخصیتش بیرون نمی‌آمده و متد اکتینگ را پیشه می‌کرده است. «کریستن دانست» که در فیلم مانند دنیای واقعی همسر پلمانز است تأیید کرده است که کامبربچ در محل فیلمبرداری با او حرف نزده است.

پلمانز که سابقه بازی در «ایرلندی» (The Irishman) «مارتین اسکورسیزی»‌ نیز دارد در مصاحبه جدیدی با «ورایتی» در مورد این فیلم می‌گوید: «یک بار پیش آمد که [کامبربچ» روی اعصاب من رفت. گفت: «چطوری، آدم گنده.» [توهین‌آمیز نبود و برای مثال] نگفت: «دمبه.» در زندگی‌ام چند نفری به من گفته‌اند: «چطوری، آدم گنده» اما واکنش من این بود: «لعنت بر شیطان. یعنی چه.»»

پلمانز سپس توضیح می‌دهد که بعدها به کامبربچ گفته که این جمله‌اش او را ناراحت کرده و ستاره «شرلوک» (Sherlock) عذرخواهی کرده است: «گفت: «معذرت می‌خواهم.» گفتم: «نه، نگران نباش. عالی بود.»»

کامبربچ اخیراً در مصاحبه با مجله «اسکوایر» فاش کرده بود که به مدت ۱۲ هفته در قالب شخصیتش مانده و به علت استعمال سیگار بدون فیلتر به مسمویت نیکوتین دچار شده است: «واقعاً سخت بود. کاغذهای بدون فیلتر، کام پشت کام پشت کام. سه بار دچار مسمویت نیکوتین شدم. وقتی مجبور باشید که زیاد سیگار بکشید واقعاً وحشتناک است.»

«قدرت سگ» ۹ ژانویه سه جایزه گلدن گلوب از جمله بهترین فیلم درام را کسب کرد و روز گذشته پیشتاز نامزدهای «اتحادیه بازیگران» بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید