news-background
news-background

مدونا: بهترین معشوق من جی‌اف‌کی جونیور بود

«مدونا» در یک ویدیوی تبلیغاتی به این پرسش پاسخ داده است که بهترین معشوق چه کسی بوده است. «ملکه پاپ» به نجوا جواب می‌دهد: «فقط از مرده‌ها نام می‌برم. جان کندی جونیور.» سلبریتی‌های دیگر این ویدیو در واکنش به این ادعا فریاد می‌زنند: «ساکت شو!»

این خواننده ۶۷ ساله در حال بازاریابی غیرمرسوم آلبوم جدیدش «اعترافات ۲» (Confessions II) با همکاری شبکه اجتماعی همجنسگرایان (Grindr) است. در یکی از ویدیوهای تبلیغاتی که پنجشنبه این هفته «پیج سیکس» منتشر کرد، «مدونا» می‌گوید بهترین رابطه جنسی را با «جی‌اف‌کی جونیور» تجربه کرده است.

«جی‌اف‌کی جونیور» در ۳۸ سالگی از دنیا رفت وقتی که هواپیمایی که هدایت می‌کرد دچار سانحه شد و سقوط کرد. «مدونا» و فرزند رئیس جمهور سابق آمریکا اواخر دهه ۱۹۸۰ وقتی مردم آمریکا فریفته خانواده کندی بودند با یکدیگر رابطه داشتند.

یکی از دوستان ناشناس این زوج در کتاب بیوگرافی «جی‌اف‌کی جونیور» (An Intimate Oral Biography) گفته بود: «[در آن رابطه] فقط جذابیت جسمانی مهم بود؛ جز این هیچ چیز دیگری اهمیت نداشت.»

«جی. رندی تارابورلی» پیش‌تر به «پیپل» گفته بود که «جکی اوناسیس» مادر «جی‌اف‌کی جونیور» رفتارهای خواننده را درک نمی‌کرده است: «جکی در تمام سال‌های شهرت از پاپاراتزی‌ها فاصله می‌گرفت، در حالی که مدونا به دنبال آن‌ها بود. و جکی نمی‌توانست این رفتارها را درک کند.»

«مدونا» در آن زمان هنوز همسر قانونی «شان پن» بود و ژانویه ۱۹۸۹ از او جدا شد. «توپاک شکور» رپر آمریکایی، «دن گیلروی»، «گای ریچی» و «وارن بیتی» هر یک در مقاطعی با «مدونا» رابطه داشته‌اند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید