news-background
news-background

ملیسا باررا: درباره فروش Scream 7 دروغ می‌گویند

«ملیسا باررا» در مصاحبه جدیدی با «ورایتی» از پیامدهای اخراج خود از چندگانه «جیغ» (Scream) به دلیل حمایت از فلسطین در شبکه‌های اجتماعی گفته است. اخراج او سبب شد که «جنا اورتگا» بازیگر و «کریستفر لاندن» کارگردان قسمت هفتم (Scream 7) از این دنباله کناره‌گیری کنند و اسپای‌گلس بازیگران قدیمی‌تر چندگانه را با پرداخت دستمزدهای بیشتر بازگرداند.

باررا در این مصاحبه ادعا می‌کند که اسپای‌گلس و پارامونت در مورد فروش ۲۱۴ میلیون دلاری قسمت هفتم «دروغ» می‌گویند و گزارش این فروش یک عملیات روانی بوده است: «به نظر من در مورد آمار فروش دروغ گفتند. فکر نمی‌کنم چنین فروشی کرده باشد.»

هرچند بسیاری از هواداران «جیغ» ممکن است مانند باررا بر این باور باشند که قسمت هفتم فیلمی «مزخرف» بوده، اما ادعای او درباره فروش به سختی قابل‌باور است چرا که علاوه بر استودیوها، چند شرکت مستقل مانند کام‌اسکور فروش فیلم‌ها را برآورد می‌کنند و باعث می‌شوند ارائه آمار نادرست تقریباً ناممکن شود.

با این حال در مورد این ادعای باررا که پس از حمایت از فلسطین در فهرست سیاه استودیوها قرار گرفته تردیدی وجود ندارد. فیلم‌های «هیولای تو» (Your Monster) و «ابیگیل» (Abigail) او پیش از اخراجش در سال ۲۰۲۴ منتشر شده‌اند. باررا یک سال بعد گفته بود که پیشنهادهای بازیگری او «بی‌صدا» شده‌اند و این اخراج او را در هالیوود به یک «بیداری بزرگ» رسانده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید