news-background
news-background

«هیچ اهمیتی برای من ندارد!»؛ عصبانیت پیرس برازنان از سؤالات مرتبط با «جیمز باند»

«پیرس برازنان» از پاسخ دادن به پرسش‌های متعدد درباره «جیمز باند» به ستوه آمده است. این بازیگر بریتانیایی اخیراً با جملاتی که حاکی از خستگی او از این دست سؤالات است می‌گوید: «البته که [«جیمز باند»] از کریسمس خوشش می‌آید!»

بازیگر فیلم «یک روز دیگر بمیر» (Die Another Day) به «تایمز» پاسخ می‌دهد که آیا «مأمور ۰۰۷» در ایام کریسمس فرد خوشحالی است یا نه: «واقعاً نمی‌خواهم به این سؤال جواب بدهم و جواب نخواهم داد. چون هیچ اهمیتی برای من ندارد! چرا باید وقت خودم را با این فکر تلف کنم که جیمز باند در زمان کریسمس کجا ممکن است باشد؟»

او در ادامه از برنامه‌های خودش برای کریسمس می‌گوید:‌ «این را می‌دانم که پی‌یرس برازنان کریسمس را چگونه می‌گذراند! در خانه با همسرش، در اقامتگاه محقرم در جزیره هاوایی!»

بازیگر «ماما میا!» (Mamma Mia) سپس از «تایمز» به خاطر پاسخ تند به آن پرسش عذرخواهی می‌کند و می‌گوید: «متأسفم که در مورد «جیمز باند»نمی‌توانم به شما کمک کنم.»

برازنان در فیلم‌های «گلدن‌آی» (GoldenEye)، «فردا هرگز نمی‌میرد» (Tomorrow Never Dies)، «دنیا کافی نیست» (The World Is Not Enough) و «یک روز دیگر بمیر» نقش باند را بازی کرده است.

او یادآوری می‌کند که برخی دیگر از بازیگران «جیمز باند» از این پرسش‌ها خشمگین می‌شده‌اند: «[شان] کانری همین‌طور بود و می‌گفت: «هیچ‌وقت این سؤال را نپرسید!» اما به اندازه بازیگر زن یا مرد بعدی هیجان‌زده‌ام تا بدانم چه کسی این نقش را بازی می‌کند. همیشه هیجان‌انگیز است. شان را دوست دارم، راجر [مور] را دوست دارم، دنیل [کریگ] عالی است و تام دالتون هم عالی بود.»

برازنان می‌گوید فیلم‌های باند را هیچ‌وقت به همراه پسرانش تماشا نکرده است: «علتش را نمی‌دانم. گیر آوردنشان سخت است.» او با این حال در ماه اوت گفته بود که از بازگشت به چندگانه در فیلم «دنی ویلنوو» استقبال می‌کند: «اگر ویلنوو چیزی در آستین داشته باشد بدون معطلی بررسی‌اش می‌کنم. چرا که نه؟»

برازنان امسال در «کیف سیاه» (Black Bag) «استیون سودربرگ» و «تثلیث نامقدس» (The Unholy Trinity) ظاهر شده، در انیمیشن دینی «شاه شاهان» (The King of Kings) صداپیشگی کرده و «باشگاه قتل پنجشنبه» (The Thursday Murder Club) را در نتفلیکس و سریال «سرزمین تبهکاران» (MobLand) را در پارامونت+ داشته است. پروژه جدید او درام ورزشی «غول» (Giant) با بازی «امیر المصری» و بازسازی «صخره‌نورد» (Cliffhanger) مقابل «لیلی جیمز» است.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید