news-background
news-background

آنا ساوای در فیلم How to Rob a Bank دیوید لیچ

«آنا ساوای» پس از دریافت جایزه امی برای سریال تاریخی «شوگون» (Shōgun) اف‌ایکس، به فیلم «چگونه یک بانک را سرقت کنیم» (How to Rob a Bank) استودیوی آمازون ام‌جی‌ام به کارگردانی «دیوید لیچ» ملحق شده است. «ددلاین» گزارش می‌دهد که این فیلم با همکاری ایمجین اینترتینمنت و ۸۷-نورث پروداکشنز لیچ و همسرش «کلی مک‌کورمیک» ساخته می‌شود. «نیکلاس هولت» و «پیت دیویدسون» دیگر بازیگران فیلم خواهند بود.

از داستان فیلم جزئیاتی فاش نشده اما انتظار می‌رود که لیچ فیلم اکشن و پرهیجانی مانند «قطار سریع‌السیر» (Bullet Train) و «ددپول ۲» (Deadpool 2) بسازد.

«مارک بیانکولی» که آثاری چون «شکارچیان» (Hunters) و بازسازی «صخره‌نورد» (Cliffhanger) را در کارنامه دارد نویسنده فیلمنامه و یکی از تهیه‌کنندگان اجرایی پروژه خواهد بود.

ساوای سال گذشته برای سریال «شوگون» جوایز گلدن گلوب بهترین بازیگر زن در یک سریال درام، امی بهترین بازیگر نقش اول زن در یک سریال درام و جایزه اتحادیه بازیگران (SAG) برای بهترین بازیگر زن در یک سریال درام را دریافت کرد. او این روزها در حال فیلمبرداری «(سینت) پیتر» ((Saint) Peter) به تهیه‌کنندگی «پیتر فارلی» است و فیلمبرداری فصل دوم سریال «مونارک: میراث هیولاها» (Monarch: Legacy of Monsters) برای اپل تی‌وی+ را به پایان رسانده. این بازیگر ۳۲ ساله نیوزلندی سریال «پاچینکو» (Pachinko) و فیلم «سریع و خشن ۹» (F9) به کارگردانی «جاستین لین» و فیلم «نینجای آدمکش» (Ninja Assassin) را در کارنامه دارد.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید