زمان مطالعه: ۲ دقیقه
اولین تیزر فیلم The Beast با بازی لئا سیدو
تیزر فیلم «حیوان» رونمایی شد.
اولین تیزر فیلم «حیوان» (The Beast) به کارگردانی «برتران بونلو» فرانسوی با بازی «لئا سیدو» رونمایی شد. این فیلم تحسینشده اولین بار در جشنواره ونیز اکران شد و قرار است در ماه آوریل به سینماهای آمریکا راه پیدا کند.
سیدو در فیلم ۱۴۲ دقیقهای بونلو نقش زنی به نام گابریل را بازی میکند که در آیندهای نزدیک جایی که احساسات به یک تهدید تبدیل شده، با یک ماشین به گذشته برمیگردد تا دیانای خود را اصلاح کند و از همه عواطف نیرومند خلاص شود. «جرج مککی»، «گوسلاژی مالاندا»، «داشا نکراسووا» و «الینا لوونسون» دیگر بازیگران فیلم خواهند بود.
بونلو پیشتر در پاسخ به این پرسش که آیا شایعه پذیرفته نشدن فیلم در کن حقیقت دارد یا نه گفته بود: «درست است. بهترین مکان برای یک فیلم جایی است که آن را بخواهند، و ما با این فیلم عرضه گستردهای را در فصل پاییز خواهید داشت، یعنی، ونیز، و پس از آن تورنتو، نیویورک، بوسان و چنین جاهایی، بنابراین شاید برای فیلم بهتر شد. [کن] آن را نپسندید.»
«حیوان» ۵ آوریل در آمریکا اکران خواهد شد.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید