news-background
news-background

ژاپن با فیلم Perfect Days ویم وندرس برای اسکار رقابت می‌کند

نماینده کشور ژاپن در اسکار ۲۰۲۴ معرفی شد.

فیلم درام «روزهای عالی» (Perfect Days) به کارگردانی «ویم وندرس» به عنوان نماینده ژاپن در رقابت اسکار آینده معرفی شد. این فیلم که داستانی در شهر توکیور روایت می‌کند در جشنواره کن اکران شده بود. این اولین بار است که فیلمی به کارگردانی یک فیلمساز ژاپنی از این کشور به رقابت اسکار فرستاده نمی‌شود.

داستان فیلم درباره نظافت‌چی میان‌سالی به نام هیرایاما است در توکیو به نظر زندگی آرام و ساده‌ای دارد و روزهایش را با لذت گوش دادن به موسیقی و خواندن کتاب می‌گذراند. عاشق درختان است و از آن‌ها عکس می‌گیرد تا اینکه برخوردی غیرمنتظره گذشته او را افشا می‌کند.

وندرس در جشنواره کن گفته بود وقتی از او دعوت شده تا در ژاپن از سرویس‌های بهداشتی عکسبرداری کند، ایده تولید این فیلم به ذهن خطور کرده است: «از من پرسیدند: «تمایل داری به توکیو بیایی و نگاهی به این مکان‌های شگفت‌انگیز بیندازی.» برای رفتن به توکیو یک بار خواهش کافی است.»

«روزهای عالی» جشنواره بین‌المللی توکیو را در ماه اکتبر افتتاح خواهد کرد در حالی که وندرس رئیس هیأت داوران بخش مسابقه این رویداد است. استودیوی نئون این فیلم را در ایالات متحده اکران می‌کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید