زمان مطالعه: ۲ دقیقه
اولین بازیگر ایرانی تبار دنیای «جنگ ستارگان»؟ ایمان اسفندی به سریال Ahsoka پیوست
«ایمان اسفندی» بازیگر نسخه لایو-اکشن شخصیت محبوب «ازرا بریجر» در سریال «آسوکا» (Ahsoka) دیزنی+ خواهد بود.
شخصیت «ازرا بریجر» اولین بار در سریال انیمیشن «جنگ ستارگان: شورشیان» (Star Wars: Rebels) در سال ۲۰۱۴ با صداپیشگی «تیلور گری» دیده شده بود. این شخصیت در سال ۲۰۱۸ با سریال انیمیشن «جنگ ستارگان: نیروهای سرنوشت» (Star Wars: Forces of Destiny) با صداپیشگی مجدد گری بازگشت.
«آسوکا تانو» پاداوان یا شاگرد «آناکین اسکایواکر» اولین بار در سریال انیمیشن «جنگ ستارگان: جنگهای کلون» (Star Wars: Clone Wars) معرفی شده است. در طول فصل دوم «مندلوری» (The Mandalorian) «آسوکا» حضور کوتاهی با بازی «رزاریو داسون» داشت و با استقبال هواداران چندگانه مواجه شد.
پیشتر تأیید شده بود که «هیدن کریستنسن» برای بازی دوباره در نقش «آناکین اسکایواکر» یا «دارث ویدر» در سریال «آسوکا» بازخواهد گشت. کریستنسن بهتازگی در سریال «اوبی-وان کنوبی» با بازی «یوان مکگرگور» دیده شده است. دیگر بازیگران سریال «ری استیونسون»، «ناتاشا لیو بوردیزو»، و «ماری الیزابت وینستد» خواهند بود.
اسفندی سابقه بازی در فیلم ترسناک «قرمز ۱۱» (Red 11) و «شاه ریچارد» (King Richard) را دارد و به زودی در درام همجسنگرایانه «تفتیش» (The Inspection) که در جشنواره تورنتو اکران میشود دیده خواهد شد.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید