news-background
news-background

اسماعیل کروز کوردووا بازیگر اولین الف رنگین‌پوست سریال Rings of Power: هر روز هزاران پیام تنفر‌آمیز دریافت می‌کنم

کروز کوردووا می‌گوید صندوق پیام‌های خصوصی او پر از پیام‌های تنفرآمیز است.

«اسماعیل کروز کوردووا» بازیگر اولین الف رنگین‌پوست سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» (The Lord of the Rings: The Rings of Power) می‌گوید از دو سال پیش تاکنون هزاران پیام خصوصی «تنفر‌آمیز» در شبکه‌های اجتماعی دریافت کرده است.

کوردووا در مصاحبه با «اسکوایر» می‌گوید از این ابراز نفرت‌ها برای پیشرفت در بازیگری استفاده خواهد کرد: «دقیقاً به همین دلیل برای این نقش سخت جنگیدم. احساس کردم که می‌توانم مشعل را حمل کنم. اطمینان حاصل کردم که الف من الف‌ترین، بی‌مانند‌ترین الف است چرا که می‌دانستم این ماجرا پیش می‌آید.»

کوردووا نقش الفی به نام «آروندیر» را بازی می‌کند که با یک انسان به نام «برونوین» با بازی «نازنین بنیادی» یک رابطه عاشقانه ممنوعه آغاز می‌کند در حالی که مأمور محافظت از سرزمین‌‌های جنوبی است.

او در ادامه می‌گوید از اینکه سریال پرایم ویدیو به بازنویسی معنای الف بودن کمک می‌کند خوشحال است و ترول‌ها را سر جای خودشان می‌نشاند: «هرگز نمی‌توانید این را بهانه کنید و بگویید: «اما الف‌ها این شکلی نیستند.» این شکلی نبوده‌اند، اما حالا هستند.»

بعضی از هواداران تالکین پس از پخش دو قسمت اول سریال سعی کردند میانگین امتیاز «حلقه‌های قدرت» را کاهش دهند. این گروه امتیاز مخاطبین سریال در «راتن تومیتوز» به ۳۸ درصد رساندند و آمازون را وادار کردند به مدت ۷۲ ساعت امکان امتیازدهی را غیرفعال کند. این سریال از منتقدین امتیاز ۸۴ درصد «راتن تومیتوز» دریافت کرده است.

آمازون این هفته اعلام کرد که اقتباس جدید از آثار «جی.آر.آر. تالکین» به نویسندگی «جی‌دی پین» و «پاتریک مک‌کی» در ۲۴۰ کشور ۲۵ میلیون بیننده داشته داشته و رکورد روز اول انتشار در تاریخ ۱۵ ساله این پلتفرم را شکسته است.

پخش شش اپیزود باقی مانده از فصل اول «حلقه‌های قدرت» تا ۱۴ اکتبر ادامه دارد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۲۳:۲۳

اگه ی ذره برای جهان میدل ارث، منزلت قائل بود؛ دنبال این نقش نمی‌رفت. رفتار سازنده‌های این سریال با این جهان نفرت‌انگیز بوده با این تحریف‌هاشون؛ دور از ذهن نیست نفرت تحویل بگیرن.

نمایش اسپویل
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۲۲:۲۶

بی زحمت پیام منو هم سین کن

نمایش اسپویل
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۲۱:۳۷

بنظر من بازیگر با استدادی هست نمیدونم چرا مردم دنیا با پوست رنگ ادم ها هم چی رو میبینن اخه چرا از قدیم گفتن سیاه خط قرانه من از سریال حلقه های قدرت رازی هستم شما نگاه کنید انگار دارید فیلم سینمایی می بینید تا این جای کار من رازی هستم با دو قسمت نمیشه بگی سریال خوبی نیست من خودم بیست سال فیلم سریال نگاه میکنم می دونم که میگم

نمایش اسپویل
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱۸:۵۴

واقعا این همه تنفر و عصبانیت واسه چی تو وجود آما هست

نمایش اسپویل
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱۷:۳۹

حقته . بازیگر بی استعدادی که خودشم باورش نمیشده همچین نقشی بهش بدن و صرفا رنگ پوستت تورو به اینجایی که هستی رسونده

نمایش اسپویل
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۲۳:۵۰

تفکر فاشیستی، می‌تونه بقل گوش هر فردی تو هرجایی باشه؛ نیاز نیست رسما عضو kkk بود یا افراطی‌های راست اروپایی!

نمایش اسپویل
بیشتر