news-background
news-background

ریچل زگلر ستاره West Side Story: به مراسم اسکار دعوت نشده‌ام

«ریچل زگلر» می‌گوید او را به مراسم اسکار ۲۰۲۲ دعوت نکرده‌اند.

«ریچل زگلر» ستاره موزیکال «داستان وست ساید» (West Side Story) به کارگردانی «استیون اسپیلبرگ» می‌گوید به مراسم اهدای جوایز اسکار (Oscars 2022) دعوت نشده است. این بازیگر و خواننده جوان که نقش «ماریا» را در بازسازی «داستان وست ساید» بازی کرده، یکشنبه این هفته در صفحه اینستاگرامش فاش کرد که مراسم اسکار را از خانه می‌بیند.

زگلر در پاسخ به یکی از دنبال‌کنندگانش که گفته بود مشتاق است ببیند او در شب برگزاری اسکار چه می‌پوشد نوشت: «من دعوت نشده‌ام، بنابراین شلوار ورزشی و فلانل دوست پسرم را می‌پوشم.» زگلر ۲۰ ساله با «جاش آندرس ریورا» هم-بازی‌اش در «داستان وست ساید» قرار می‌گذارد.

«ورایتی» گزارش داده است که استودیوها معمولاً می‌توانند شمار «تعیین‌نشده‌ای» بلیت برای اعضای گروه تولید فیلمی که نامزد اسکار است تهیه کنند. استودیوهای قرن بیستم که یکی از زیرشاخه‌های دیزنی است «داستان وست ساید» را پخش کرده است.

زگلر در بخش نظرات آخرین پست اینستاگرامش می‌نویسد: «نمی‌دانم دوستان. تمام تلاشم را کرده‌ام اما به نظر نمی‌رسد که اتفاق افتد. امیدوارم که معجزه‌ای در لحظات آخر روی دهد و بتوانم به شکل حضوری از فیلم‌مان تجلیل کنم اما به گمانم گاهی پیش می‌آید. من هم ناراحت هستم. اما اشکالی ندارد. به این فیلم خیلی افتخار می‌کنم.» این ستاره نوظهور اضافه می‌کند: «از روی مبل «داستان وست ساید» را حمایت می‌کنم و به کاری که سخت‌کوشانه سه سال پیش انجام دادیم افتخار می‌کنم.»

یکی از کاربران توییتر در واکنش به این اتفاق می‌نویسد: «نظرتان چیست که در یکی از معدود دفعاتی که فیلمی برای لاتین تباران نامزد اسکار می‌شود، بازیگر نقش اولش را دعوت کنید. افراد لاتین تبار ۱۸.۵ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند. دیگر بس است.»

«داستان وست ساید» علاوه بر نامزدی اسکار در بخش بهترین فیلم، در بخش‌های بهترین کارگردانی، فیلمبرداری، طراحی لباس، طراحی صحنه، و صدا نامزد اسکار است. «ریتا مورنو» در نسخه اول فیلم در سال ۱۹۶۲ برنده اسکار شد.

«هالیوود ریپورتر» در ماه فوریه تأیید کرد که مدعوین اسکار ۲۰۲۲ – به جز اهداکنندگان جوایز و افرادی که روی صحنه می‌روند نیازی به ارائه گواهی واکسیناسیون ندارند. «والچر» می‌نویسد در مراسم امسال که ۲۷ مارس برگزار خواهد شد، ۲۵۰۰ نفر حضور پیدا می‌کنند که ۷۵ درصد گنجایش سالن دولبی هالیوود است.

فیلم بعدی زگلر دنباله «شزم! خشم خدایان» (Shazam Fury of Gods) دی‌سی خواهد بود و پس از آن بازسازی لایو-اکشن «سفید برفی» (Snow White) دیزنی.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱ فروردین ۱۴۰۱ ۱۶:۵۷

همون بهتر که دعوت نشدی

نمایش اسپویل