news-background
news-background

مایکل داگلاس در یک سریال تلویزیونی برای اپل تی‌وی پلاس نقش بنجامین فرانکلین را بازی می‌کند

اپل تی‌وی+ رسماً تأیید کرد که یک مینی‌سریال با بازی «مایکل داگلاس» در نقش «بنجامین فرانکلین» تولید می‌کند. این بازیگر برنده اسکار یکی از تهیه‌کنندگان سریال به نویسندگی «کرک الیس» خواهد بود. «تیم ون پتن» که «سوپرانوها» (The Sopranos) را در کارنامه دارد دیگر تهیه‌کننده و کارگردان سریال است.

این سریال از کتاب برنده جایزه پولیتزر «یک ابتکار بزرگ: فرانکلین، فرانسه و تولد آمریکا» (A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America) نوشته «استیسی شیف» اقتباس خواهد شد و محصول مشترک استودیوهای اپل و آی‌تی‌وی خواهد بود.

این سریال درام داستان هیجان‌انگیز یکی از بزرگ‌ترین قمارهای «بنجامین فرانکلین» دانشمند و سیاستمدار و یکی از بنیان‌گذاران ایالات متحده آمریکا را روایت می‌کند. فرانکلین در سن ۷۰ سالگی بدون دانش دیپلماتیک، رژیم سلطنتی فرانسه را قانع کرد که آزمون آمریکا در دمکراسی را امضاء کند و روابط دو کشور را توسعه دهد. او هشت سال نماینده کشورش در فرانسه بود.

فرانکلین یکی از نویسندگان پیش‌نویس و امضاءکنندگان «اعلامیه استقلال ایالات متحده» و یکی از «پدران بنیان‌گذار ایالات متحده» بود، گروهی از رهبران انقلابی آمریکایی که سیزده کلونی را متحد و جنگ استقلال از بریتانیا را هدایت کردند.

الیس مینی‌سریال «جان آدامز» (John Adams) شبکه اچ‌بی‌او را در کارنامه دارد که در آن «تام ویلکینسون» نقش فرانکلین را بازی کرده است. در سریال «پسران آزادی» (Sons of Liberty) شبکه هیستوری به نویسندگی الیس نیز «دین نوریس» در نقش فرانکلین ظاهر شده است.

داگلاس اخیراً در سریال «متد کمینسکی» (The Kominsky Method) نقش «سندی کمینسکی» را بازی کرده و یکی از تهیه‌کنندگان سریال «راچد» (Ratched) نتفلیکس بوده است. او در چند سال گذشته در سریال ابرقهرمانی «مرد-مورچه‌ای» مارول دیده شده و برای بازی دوباره در نقش «هنک پایم» در «مرد-مورچه‌ای و زنبورک: کوانتومینیا» (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) بازخواهد گشت.

داگلاس قرار است در مینی‌سریال دیگری برای استودیوی پارامونت به نام «ریگان و گورباچف» (Reagan & Gorbachev) نقش رئیس جمهور «رونالد ریگان» را بازی کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید