news-background
news-background

برایان کاکس از لذت همکاری با برد پیت در Troy می‌گوید

«برایان کاکس» ستاره سریال «وراثت» (Succession) اچ‌بی‌او، به‌تازگی در مصاحبه با «ونتی فر» دوران بازیگری خود را مرور کرده و از تجربه همکاری با «برد پیت» در فیلم «تروا» (Troy) گفته است. کاکس در این فیلم حماسی به کارگرداانی «ولفگانگ پترسن» نقش «آگاممنون» را بازی کرده است.

کاکس می‌گوید «آگاممنون» تنها نقشی بوده است که در طول دوران بازیگری‌اش «تعقیب» کرده است: «پیگیر هیچ نقشی نشده‌ام. همیشه اجازه داده‌ام همان‌گونه که می‌خواهد پیش آید. می‌دانستم این نقش در دسترس است و می‌دانستم که کاملاً به این نقش می‌خورم. داوطلب شدم که به لندن سفر کنم و به ملاقات ولفگانگ پترسن بروم.»

کاکس سپس ملاقات با پیت در محل فیلمبرداری را به یاد می‌‌آورد: «به یاد می‌آورم که در مقطعی برای دیدن برد هیجان‌زده بودم. هیچ‌وقت چنان لباس‌هایی به تن نکرده بود... برد آمد و دهان من باز ماند چون به‌شکل خیره‌کننده‌ای زیبا به نظر می‌رسید. دگرجنس‌گرا هستم اما فکر کردم: «وای، خدای من! این مرد شگفت‌آور است.»»

فیلم «تروا» حدود ۵۰۰ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت و نامزد اسکار بهترین طراحی لباس شد. کاکس و پیت در این فیلم با «اریک بانا»، «ارلاندو بلوم»، «دایان کروگر»، «شان بین»، «برندن گلیسون»، و «پیتر اوتول» همکاری کردند.

کاکس به‌تازگی کتاب خاطراتش با عنوان «گذاشتن خرگوش در کلاه» (Putting the Rabbit in the Hat) را منتشر کرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید