news-background
news-background

واکنش اصغر فرهادی به نصب بنرهای او در شهر تهران: «به جای عکس من جملات دردمندانه آن مادر خوزستانی در گوشه‌گوشه شهر نصب شود»؛ ادامه بازخوردهای منفی

«اصغر فرهادی» به نصب بنرهایی در شهر تهران با تصویر او از لحظه کسب «جایزه بزرگ» کن با «قهرمان» (A Hero) واکنش نشان داد. این کارگردان برنده اسکار در صفحه اینستاگرامش پیشنهاد می‌کند که به جای تصویر او، «جملات دردمندانه آن مادر خوزستانی» را نصب کنند.

فرهادی می‌نویسد: «همکاران عزیز، از صمیم قلب از شما سپاسگزارم و قدردان لطف و مهری که به من داشته‌اید برای همیشه خواهم بود. اما در این روزهای تلخ که فریاد اعتراض‌های به حق مردم به ستوه آمده از ظلم، همچون تمام این سال‌ها با بازداشت و گلوله پاسخ داده می‌شود و بیش از پیش آنان را از یافتن گوشی شنوا ناامید می‌کند، میل قلبی‌ام آن است که به جای عکس من، جملات دردمندانه‌ی آن مادر خوزستانی در گوشه‌گوشه‌ی شهر نصب شود؛ شاید این مظلومیت لحظه‌ای چشم‌های خواب‌زده را به عمق رنج این دوران باز کند.»

این اظهارات کارگردان نیز همچون سخنرانی او در جشنواره کن با انتقادات بسیاری همراه بود. یکی از کاربران در بخش نظرات این پست او می‌نویسد: «بهتر نبود که همون موقع که تریبون جهانی در اختیارتون بود واکنش نشون میدادین و صدای ما میشدین؟» کاربر دیگری اضافه می‌کند: «شاید بهتر می‌بود جایی که تریبونتون صدای بلندتری داشت، رساتر سخن میگفتید، شاید!» و کاربری دیگر می‌نویسد: «چرا توی جشنواره سکوت کردی وقتی تمام دنیا بهت نگاه می‌کرد؟» در عین حال بسیاری از کاربران اینستاگرام از واکنش هرچند دیرهنگام فرهادی به اتفاقات خوزستان را ستوده‌اند.

هفته گذشته گروهی از کاربران ایرانی به صفحه فیلم «قهرمان» تازه‌ترین ساخته «اصغر فرهادی» در IMDb هجوم بردند تا کمترین امتیاز ممکن را برای این ملودرام ثبت کنند. این تهاجم با غیرفعال شدن امکان امتیازدهی به فیلم همراه شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲ مرداد ۱۴۰۰ ۱۳:۲۹

از هر دو طرف میخوره هم اینور هم اونور

نمایش اسپویل
۲ مرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۱۷

اینم نون خور جمهوری اسلامی هیچ فرقی با بقیه نداره

نمایش اسپویل
۲ مرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۰۰

مردک نون به نرخ روز خور

نمایش اسپویل