
Crimes of the Future 2022
جنایات آینده
- David Cronenberg
- R
- ۱ ساعت و ۴۷ دقیقه
فارسی
English
نگاهی عمیق به آینده ای نه چندان دور که در آن بشر در حال یادگیری سازگاری با محیط مصنوعی خود است. این تکامل انسان ها را فراتر از حالت طبیعی خود و به سمت دگردیسی سوق می دهد که ساختار بیولوژیکی آنها را تغییر می دهد.

دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
ninaz
ninaz
۱۶ تیر ۱۴۰۴ ۲۱:۰۷
فیلم خوش ساختی نیست و ازون فیلماس که دیدنش بیننده رو زجر میده تا تموم شه مفهوم و منظورو منتقل میکنه ولی خیلی سخت و دردناک و با ناراحتی خیلی راحت ترم میشد منظورو به بیننده منتقل کنه بدون اینکه بیننده رنج بکشه مفهوم منطقی و جذابه ولی فیلم دیدنی ای نیست
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
alialero
alialero
۱۸ شهریور ۱۴۰۲ ۲۰:۴۰
فیلم عالی بود ولی برای درکش باید خودتون رو غرق بینش و تصورات meta-science کنید . یا به طور دیگه اگر از ایده ی فیلم لذت نبردید به خاطر اینه که اینجور فیلمها نیاز به تفسیر سنگین دارن و بدون پس زمینه تاریک و واقعیگرا شاید نتونید فیلم رو درک کنید.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
tango65
tango65
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۰۲:۴۴
واقعیت امر این هست که فیلم رسالت و پیامش رو میده و اینکه انسان انقدر مصنوعی و غیر طبیعی شده که دیگه از احساسات طبیعی دور شده و از اون خوشش نمیاد و در دام دنیای خود ساخته خودش افتاده که حالا باید خودش رو با اون تطبیق بده . در این راه حتی انسان ماهیت خودش رو هم از دست داده ، انسانی در همه طول دوره تاریخ سعی در تغییر طبیع داشت حالا این خصیصه رو از دست داده و سعی در سازگاری با دنیایی داره که خودش مسئول تغییر . هبوت ان و خودش هست و از اون بدتر داره خودش به سوی سازگاری با این انحطاط تغییر میده و نه محیط اطرافش رو . طبع و قریح بشر گور شده و دیگر از خوشی ها طبیعی لذت نمیبره و برای همین از دست رفتن حس چشایی سعی میکنه خوراک خودش رو شور کنه و دست به کارهای افراطی بزنه . بدنش رو تریح میکنه ، ارگانهاشو دست کاری میکنه و به جای عشق بازی همدیگه رو غداب میدن . ارزوش شده که یکبار درد طبیعی رو تجربه کنه تا به زنده بودنش پی ببره به همین خاطر شاهد صحنه های رادیکال در فیلم هستیم که البته در هر دوره ای وزن خودش رو داره و با گذشت زمان و از دست رفتن ذائقه نرمال بشر نسل های بدی برای درک زندگی و واقعیات اون باید داستان رو شور کنن . زمانی که پرتغال کوکی اومد خیلی ها همین برخورد رو باهاش داشتن فیلم تحریم شد ، بعضی کشور ها اونرو بخش نکردن و صحنه های برای مردم قابل قبول نبود ولی بعد دهه ها این صحنه ها در برابر صحنه های امروز چیزی بدوی پیش نیستن . این فیلم یک هشدار هست که داریم به کجا میریم و عاقبت کار چه خواهد شد .
۳
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
arsenal_noori
arsenal_noori
۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۵۷
ایده خوبی داشت ولی احساس میکنم سازنده های فیلم ز نصف فیلم به بعد الابختکی داستان رو جلو بردن
۱
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Haj_Tobey
Haj_Tobey
۲۰ شهریور ۱۴۰۱ ۰۸:۳۱
ایده فیلم رو دوست داشتم ولی خود فیلم چرته
۲
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ