news-background
news-background

سم ریمی فیلم Magic را بازسازی می‌کند

«سم ریمی» فیلم «شعبده‌بازی» (Magic) که اقتباسی مدرن از رمان «ویلیام گلدمن» است را برای استودیوی لاینزگیت کارگردانی می‌کند. این رمان در سال ۱۹۷۸ به یک فیلم بلند به کارگردانی «ریچارد اتنبرو» و بازی «آنتونی هاپکینز» تبدیل شده بود.

هاپکینز نقش یک شعبده‌باز شکست‌خورده به نام کرکی را بازی می‌کند که نمایش جدیدی به عنوان عروسک‌گردان شروع می‌کند اما ناگهان خود را در آستانه اجرای یک برنامه تلویزیونی می‌بیند. او که نگران است از عهده این آزمون برنیاید، با عروسک به زادگاهش برمی‌گردد و با عشق قدیمی‌اش از دبیرستان برخورد می‌کند. کرکی زن را تشویق می‌کند که همسرش را ترک کند اما عروسک این رابطه را تأیید نمی‌کند.

ریمی که چندگانه «مرده شریر» (Evil Dead) و «مرد-عنکبوتی» (Spider-Man) را در مقام کارگردان در کارنامه دارد، در سال‌های اخیر تهیه‌کننده فیلم‌هایی چون «سلاح‌ها» (Weapons) و «آن» (It) بوده و به تازگی «کمک بفرستید» (Send Help) با بازی «ریچل مک‌آدامز» را کارگردانی کرده که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در سراسر دنیا فروش کرد.

فیلمنامه «شعبده‌بازی» را ریمی با همکاری «مارک سوئیفت» و «دیمین شانن» می‌نویسد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید