news-background
news-background

کلر موریه بازیگر فیلم‌های Amélie و The 400 Blows درگذشت

«کلر موریه» بازیگر فرانسوی فیلم «امیلی» (Amélie) در ۹۷ سالگی از دنیا رفت. همسر او «ژان-رنو گارسیا» ۳ مه درگذشت این بازیگر را اعلام کرده است.

موریه که با نام «اودت میشل سوزان آگرامون» متولد شده بود، بیشتر با فیلم «امیلی» به عنوان یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌های فرانسوی در آمریکا شناخته می‌شد. او دوران حرفه‌ای خود را از نوجوانی در تئاتر و سینمای فرانسه آغاز کرد و در ۱۶ سالگی وارد کنسرواتوار بوردو شد. موریه در سال ۱۹۵۴ در نمایش «لیزیستراتا» (Lysistrata) ایفای نقش کرد و سپس در تئاترهای «پرنده شیرین جوانی» (Sweet Bird of Youth) و «گربه روی شیروانی داغ» (Cat on a Hot Tin Roof) نوشته «تنسی ویلیامز» ظاهر شد.

او در فیلم «۴۰۰ ضربه» (The 400 Blows) ساخته «فرانسوا تروفو» در سال ۱۹۵۹ نقش مادر سهل‌انگار یک پسر نوجوان دردسرساز اهل پاریس را بازی کرد و در سال‌های بعد در فیلم‌هایی چون «آشپزی با کره» (La Cuisine au Beurre) در سال ۱۹۶۳ و «قفس دیوانگان» (La Cage Aux Folles) در سال ۱۹۷۸ دیده شد اما شهرتش را مدیون نقش صاحب یک بیسترو در فیلم «امیلی»که در سال ۲۰۰۱ اکران شد بود.

او در سال‌های اخیر در سریال تلویزیونی فرانسوی «خانواده کاتس» (La Famille Katz) ظاهر شده بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید