news-background
news-background

بن کینگزلی به فصل چهارم White Lotus ملحق شد

چند روز پس از کناره‌گیری «هلنا بونهام کارتر» از فصل چهارم سریال «نیلوفر سفید» (The White Lotus) شبکه اچ‌بی‌ا، یک بازیگر برنده اسکار به این پروژه پیوست. اچ‌بی‌او اعلام کرد که «بن کینگزلی» بازیگر برنده اسکار ۸۲ ساله «گاندی» (Gandhi)، «مکس مینگلا» بازیگر «سرگذشت ندیمه» (Handmaid's Tale) و «پکا استرانگ» بازیگر سوئدی به فصل چهارم «نیلوفر سفید» پیوسته‌اند.

داستان فصل چهارم درباره گروهی از مهمانان هتل «نیلوفر سفید» و کارمندان آن در طول برگزاری جشنواره فیلم کن است. دیگر بازیگران این فصل «کمیل نانجیانی»، «ونسان کسل»، «استیو کوگان»، «رزی پرز»، «سندرا برنارد»، «آری گرینر»، «چارلی هال»، «مکس گرینفیلد»، «کریس مسینا» و «هدر گراهام» خواهند بود.

بونهام کارتر چند روز پس از شروع فیلمبرداری در فرانسه با سازندگان اختلاف نظر پیدا کرد و از پروژه جدا شد. در پی کناره‌گیری بونهام کارتر، «مایک وایت» این فصل شخصیت جدیدی نوشت و آن را به «لورا درن» سپرد که در سریال «روشن‌شده» (Enlightened) و فیلم «سال سگ» (Year of the Dog) با نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده «نیلوفر سفید» همکاری کرده بود.

«استیو کوگان» این هفته در مصاحبه با «ددلاین» درباره خروج بونهام کارتر گفته بود: «به مسر متفاوتی رفت. گاهی متوجه می‌شوی که نقشی آن‌گونه که می‌خواهی جواب نمی‌دهد، از نظر شخصیت و پویایی کل داستان. یک تصمیم متقابل بود... کل آن نقش از ابتدا نوشته شد.»

هریک از فصل‌های «نیلوفر سفید» بازیگران جدیدی دارند و فقط «جنیفر کولیج» در فصل‌های اول و دوم و «ناتاشا راث‌ول» در فصل‌های اول و سوم ظاهر شده‌اند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید