news-background
news-background

کارگردان Rental Family فیلم Foster the Snowman را برای اپل می‌سازد

«هیکاری» کارگردان «خانواده اجاره‌ای» (Rental Family) فیلم جدیدی با عنوان «سرپرستی آدم‌برفی» (Foster the Snowman) به نویسندگی «پیتر هویک» و «جونو مت» برنده امی را کارگردانی می‌کند.

داستان فیلم درباره زوج بدون فرزندی است که یک آدم‌برفی را به فرزندخواندگی می‌پذیرند و تمام مراحل فرزندپروری را در ۷۲ ساعت تجربه می‌کنند.

«کوین والش» از طریق شرکت والش کمپانی و «ملوین مار» و «جیک کسدان» تهیه‌کنندگان این پروژه در کنار هویک، مت و «لیز لیپمن» خواهند بود. «سرپرستی آدم‌برفی» دومین همکاری اپل و هویک پس از سریال کمدی «استودیو» (The Studio) است که برنده جوایز امی، گلدن گلوب و انتخاب منتقدین شد.

«خانواده اجاره‌ای» با بازی «برندن فریزر» دومین فیلم بلند «هیکاری» بود که سرچ‌لایت پیکچرز سپتامبر گذشته آن را در جشنواره تورنتو به نمایش درآورد. آن فیلم یکی از ۱۰ اثر برتر سال ۲۰۲۵ به انتخاب «هیأت ملی نقد» بود و جایزه مخاطبین جشنواره میدلبورگ را دریافت کرد. «۳۷ ثانیه» (37 Seconds) فیلم اول «هیکاری» بود که در شصت و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین به نمایش درآمد و جایزه مخاطبین بخش «پانوراما» را دریافت کرد و از نتفلیکس پخش شد. او سه قسمت از سریال برنده امی «خصومت» (Beef) از جمله قسمت اول آن و «توکیو وایس» (Tokyo Vice) اچ‌بی‌او مکس را کارگردانی کرده است. دیگر پروژه‌های در دست ساخت او «ساخت یوتا» (Made in Utah) و یک مجموعه تلویزیونی بر اساس تجارب زندگی خودش در یک خانواده مورمون در یوتا خواهند بود.

هویک از پدیدآورندگان مینی‌سریال «لوله‌کش‌های کاخ سفید» (White House Plumbers) اچ‌بی‌او است و برای برنامه «دیوید لترمن» (Late Show With David Letterman) نویسندگی کرده است. او چهار جایزه امی از جمله امی بهترین کمدی برای «استودیو» و بهترین نویسندگی برای یک مجموعه کمدی و دو جایزه بهترین کمدی برای «ویپ» (Veep) در کارنامه دارد. مت فیلمنامه فیلم اکشن-کمدی «بالاتر از خط» (Above the Line) و مجموعه انیمیشن تلویزیونی «آب‌های عجیب» (Weird Waters) را نوشته است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید