news-background
news-background

جیمز کامرون می‌گوید دست کم یک دنباله برای Alita ساخته می‌شود

«جیمز کامرون» خود را به چندگانه «آواتار» (Avatar) بند کرده و قرار است «شیاطین» (The Devils) و «آخرین قطار از هیروشیما» (Last Train From Hiroshima) را بسازد اما می‌گوید هواداران «آلیتا: فرشته نبرد» (Alita: Battle Angel) نباید نگران باشند چرا که او و «رابرت رودریگز» پیشرفت‌هایی در زمینه تولید دنباله این فیلم علمی-تخیلی داشته‌اند.

«آلیتا» از یک مانگای سایبرپانکی اثر «یوکیتو کیشیرو» اقتباس شد و «رزا سالازار» نقش اصلی آن را بازی کرد. «ماهرشالا علی»، «کریستف والتز» و «جنیفر کانلی» بازیگران نقش‌های مکمل این فیلم‌اند.

کامرون یک ماه پیش از اکران «آواتار: آتش و خاکستر» (Avatar: Fire And Ash) به «امپایر» می‌گوید چرخ‌های دنباله «آلیتا» شروع به حرکت کرده‌اند: «قدردان وفاداری هواداران «آلیتا» هستم. من و رابرت رودریگز سوگند خونی یاد کرده‌ایم که دست کم یک فیلم «آلیتا» دیگر بسازیم. در واقع، به معماری و ایجاد پلی به قسمت سوم فکر می‌کنیم اما اگر یک فیلم دیگر بسازیم راضی خواهیم بود.»

او ادامه می‌دهد: «حالا که خانه‌ای در آستین ایالت تگزاس دارم، حدود سه مایل تا خانه [رودریگز] فاصله دارد، فکر می‌کنم تا چند هفته آینده و به محض اینکه میکس را به پایان برسانم جدی‌تر خواهیم.»

رودریگز ژانویه سال ۲۰۲۱ به «فوربز» گفته بود به تولید دنباله «آلیتا» امیدوار است: «می‌دانم که مردم دوست دارند قسمت دیگری را ببینند، و من هم بسیار دوست دارم یک قسمت دیگر بسازم. در مورد اینکه چگونه ساخته خواهد شد، فکر می‌کنم که شبکه‌های استریم ویدیو فرصت‌های زیادی از جمله تولید دنباله‌ها را فراهم کرده‌اند. یک مفهوم از پیش فروخته شده است، از پیش مخاطب خودش را پیدا کرده و آن‌ها مشتاق دیدنش هستند، و از طرف دیگری به ساده‌ترین شکل ممکن به دستشان می‌رسد. بنابراین، فکر بدی نیست.»

فیلم «آواتار: آتش و خاکستر» ۱۹ دسامبر اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید