news-background
news-background

روبن فلایشر امیدوار به کارگردانی Zombieland 3 در سال ۲۰۲۹

«روبن فلایشر» در مصاحبه جدیدی اظهار امیدواری می‌کند که فیلم «سرزمین زامبی ۳» (Zombieland 3) در سال ۲۰۲۹ فیلمبرداری شود. فلایشر پس از «سرزمین زامبی» فیلم‌هایی چون «ونوم» (Venom)، «آنچارتد» (Uncharted) و اخیراً «حالا مرا می‌بینید ۳» (Now You See Me Now You Don’t) را کارگردانی کرده و می‌گوید این چندگانه او را فرامی‌خواند.

قسمت اول این فیلم کمدی-هارر جاده‌ای (Zombieland) که با بودجه ۲۴ میلیون دلاری ساخته شد و «وودی هارلسون»، «جسی آیزنبرگ»، «ابیگیل برسلین» و «اما استون» در آن ایفای نقش کردند ۱۰۲ میلیون دلار فروخت. فلایشر ده سال بعد برای کارگردانی قسمت دوم (Zombieland 2: Double Tap) که ۱۲۵ میلیون دلار فروش کرد بازگشت.

فلایشر می‌گوید: «امیدوارم که «سرزمین زامبی ۳» را در سال ۲۰۲۹ بسازیم. گفت‌وگوها را شروع کرده‌ایم چون قسمت اول در سال ۲۰۰۹ و قسمت دوم در سال ۲۰۱۹ ساخته شدند و این باعث شد که همگی بگوییم: «ده سال بعد می‌بینمتان.» در راه است و ما شروع کرده‌ایم به پیدا کردن راه ساختنش، بنابراین امیدوارم که جمع شود. از طرفی، چند اثر دیگر دارم که برایشان ذوق‌زده‌ام، بنابراین باید دید که کدامیک زودتر ساخته می‌شوند.»

او در بخش دیگری از مصاحبه می‌گوید پس از کارگردانی قسمت اول «سرزمین زامبی» با فیلمسازانی چون «تام کروز» و «جی.جی. آبرامز» ملاقات کرده تا با آن‌ها درباره پروژه‌های بلاکباستری چون «مأموریت غیرممکن» (Mission: Impossible) مذاکره کند اما در نهایت به این نتیجه می‌رسد که هنوز برای کارگردانی فیلم‌هایی در این مقیاس آماده نیست و در عوض «سی دقیقه یا کمتر» (30 Minutes or Less) را ساخت.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید