زمان مطالعه: ۲ دقیقه
الیویا وایلد به فیلم Behemoth تونی گیلروی پیوست
«الیویا وایلد» در فیلم درام «بهموث» (Behemoth) سرچلایت پیکچرز به نویسندگی و کارگردانی «تونی گیلروی» به «پدرو پاسکال» و «دیوید هاربر» پیوست. فیلمبرداری این پروژه در لسآنجلس آغاز شده است.
داستان فیلم جزئیاتی فاش نشده جز اینکه «درامی درباره یک نوازنده ویولن سل» با بازی پاسکال است که به لسآنجلس برمیگردد. وایلد نقش معشوقه سابق مرد را بازی خواهد کرد.
گیلروی اولین فیلم بلندش پس از سریال «اندور» (Andor) در دیزنی+ و دریافت نامزدی امی بهترین سریال درام را کارگردانی خواهد کرد.
وایلد به زودی در فیلم «دعوت» (The Invite) مقابل «سث روگن»، «پنهلوپه کروز» و «ادوارد نورتن» دیده خواهد شد. او چند ماه پیش در سریال «استودیو» (The Studio) اپل تیوی نقش خودش را بازی کرده اما آخرین فیلم او «بابل» (Babylon) به کارگردانی «دیمین شزل» است. پیش از آن وایلد فیلم پرحاشیه «نگران نباش عزیزم» (Don't Worry Darling) را کارگردانی کرده بود. سال گذشته گزارش شد که استودیوی برادران وارنر فیلم ابرقهرمانی «اونجلین» (Avengelyne) به نویسندگی وایلد را خریداری میکند.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید