news-background
news-background

کن لوچ: ممنوعیت جنبش «اقدام فلسطین» در بریتانیا «ددمنشی قانونی» است

«کن لوچ» در جشنواره بین‌المللی فیلم ادینبرا ممنوعیت «اقدام فلسطین» در بریتانیا را «ددمنشی قانونی» می‌خواند. کارگردان «بلوط پیر» (Old Oak) می‌گوید این تصمیم برای «مرعوب کردن» کسانی اتخاذ شده که به «تبانی» دولت بریتانیا و اسرائیل در نسل‌کشی مردم فلسطین معترض می‌شوند.

این فیلمساز ۸۹ ساله چهارشنبه هفته پیش به همراه «پل لاورتی» فیلمنامه‌نویس و «ربکا اوبراین» تهیه‌کننده کارنامه خود را مرور کرد. او با کنشگرانی عکس انداخت که شعارهای درج شده روی تی-شرت‌هایشان در بریتانیا به بازداشت منجر می‌شوند. اما لاورتی روی صحنه تی-شرت مشابهی به تن داشت که نشان از حمایت او از «کمپین اسکاتلندی همبستگی فلسطین» داشت.

لوچ بازداشت کنشگران به خاطر پوشیدن این تی-شرت‌ها را «مسخره» می‌خواند و می‌گوید: «[کی‌یر استارمر نسخت وزیر بریتانیا] به خاطر حقوق بشر شهرت و اعتبار پیدا کرده. او حماقتش را درک می‌کند. اما یک صهیونیست است و این یعنی تا آخر از اسرائیل حمایت می‌کند.»

کارگردان «اینجانب دنیل بلیک» (I, Daniel Blake) «وحشت محض» آنچه در فلسطین در حال وقوع است با تصاویر اردوگاه کار اجباری برگن-بلزن مقایسه می‌کند: «آن تصاویر هیچ‌وقت از ذهنم پاک نشد. باورنکردنی است که می‌بینی آن اتفاقات تکرار می‌شود.»

لوچ پس از این رویداد به گزارشگران از «تبانی» دولت بریتانیا با اسرائیل در «نسل‌کشی» مردم فلسطین انتقاد کرد: «مسئولیت قانونی آن‌ها تحت پیمان نسل‌کشی این است که مانع شوند - مانع نمی‌شوند. قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند. و ممنوعیت «اقدام فلسطین» برای مرعوب کردن کسانی است که با آن‌ها مخالفت می‌کنند و سرکوب این جنبش یک ددمنشی قانونی است و باید به این ممنوعیت معترض شویم.»

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید