زمان مطالعه: ۲ دقیقه
کیانو ریوز و ساندرا بولاک در یک فیلم رمانتیک برای آمازون
«کیانو ریوز» و «ساندرا بولاک» پس از فیلم اکشن کلاسیک «سرعت» (Speed) و «خانهای روی برکه» (The Lake House)، در یک تریلر رمانتیک بدون عنوان برای استودیوی آمازون امجیام همکاری دیگری خواهند داشت.
«هالیوود ریپورتر» گزارش داده است که «نوح اوپنهایم» نویسنده فیلمنامه است. او فیلم بیوگرافی «جکی» (Jackie) با بازی «ناتالی پورتمن» را در کارنامه دارد و به تازگی سریال «روز صفر» (Zero Day) «رابرت دنیرو» را در نتفلیکس داشته است.
از داستان پروژه جدید جزئیاتی درز نکرده اما فیلم «پیشبرنده» توصیف شده است. «مارک گوردن» که یکی از تهیهکنندگان «سرعت» بود در تولید این پروژه مشارکت خواهد کرد. اوپنهایم و گوردن پیشنهاد تولید این پروژه را به ریوز و بولاک دادهاند. بولاک و ریوز به همراه اوپنهایمز دیگر تهیهکنندگان این فیلم خواهند بود.
فیلم سرعت در سال ۱۹۹۴ اکران شد و «جان سخت در اتوبوس» لقب گرفت. آن فیلم بیش از ۳۵۰ میلیون دلار فروخت که معادل ۷۵۰ میلیون دلار با احتساب نرخ تورم است.
ریوز اخیراً در فیلم «سونیک خارپشت ۳» (Sonic the Hedgehog) پارامونت صداپیشگی کرده و به زودی در «بالرین» (Ballerina) مقابل «آنا د آرماس» در نقش «جان ویک» دیده خواهد شد. بولاک آخرین بار در «شهر گمشده» (The Lost City) دیده شده که ۲۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۲۲ فروخت.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید