news-background
news-background

تصاویر جدید از پیتر دینکلیج در فیلم Toxic Avenger

بیش از سه سال پس از پایان «انتقام‌جوی سمی» (The Toxic Avenger) اولین تصاویر از «پیتر دینکلیج» در نقش اول فیلم رونمایی شد. این فیلم به کارگردانی «میکن بلر» تا مدت‌ها پخش‌کننده نداشت و استودیوها آن را «غیرقابل اکران» توصیف می‌کردند. این در حالی بود که بازیگران شناخته‌شده‌ای مانند ستاره «بازی تاج‌وتخت» (Game of Thrones) و «الاجا وود» در آن ظاهر شده‌اند.

«سینه‌ورس» که مجموعه فیلم‌های «وحشت‌آفرین» (Terrifier) را پخش کرده چند هفته پیش  بالأخره امتیاز پخش «انتقام‌جوی سمی» را خریداری کرد. این فیلم با تشخیص «انجمن سینمایی آمریکا» بدون درجه‌بندی (Unrated) اکران خواهد شد.

«انتقام‌جوی سمی» اولین بار سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور ۱۴۰۲) در جشنواره «فنتستیک فست» اکران شد و پس از آن به جشنواره «بیاند فست» رفت. نقدهای اولیه مثبت بودند و در «راتن تومیتوز» امتیاز ۹۲ درصد به فیلم داده شد.

«انتقام‌جوی سمی» در مورد مردی با بازی «پیتر دینکلیج» است که درون خمره‌ای از مواد زائد سمی می‌افتد و به یک موجود جهش‌یافته‌ی ترسناک تبدیل می‌شود. او در این حین باید پسرش، دوستانش و جامعه‌اش را از نیروهای فاسد نجات بخشد. «الایجا وود»، «جیکوب ترمبلی»، «تیلور پیج»، «کوین بیکن»، «سارا نایلز»، «جولیا دیویس»، «جولین کاستوف»، «دیوید یوو»، «میکون بلر»، «جین لوی» و «جانی کوین» دیگر بازیگران فیلم خواهند بود.

بلر که «دیگر در این دنیا احساس راحتی نمی‌کنم» (I Don’t Feel at Home in This World Anymore) جایزه بزرگ جشنواره ساندنس ۲۰۱۷ را دریافت کرد و با «انتقام‌جوی سمی» دومین فیلم بلند خود کارگردانی می‌کند.

«انتقام‌جوی سمی» ۲۹ اوت اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید