news-background
news-background

کیت و رونی مارا به فیلم Bucking Fastard ورنر هرتسوک پیوستند

«کیت مارا» و «رونی مارا» در فیلم جدید «لرامزاده حعلتی» (Bucking Fastard) به کارگردانی «ورنر هرتسوک» نقش دو خواهر را بازی می‌کنند. هرتسوک نویسنده فیلمنامه و به همراه «آریل لئون آیزاکوویچ» و «اگنس چو» تهیه‌کننده پروژه است. تولید این فیلم از بهار آینده در ایرلند و اسلوونی شروع خواهد شد.

این فیلم بر اساس داستان واقعی خواهران دوقلویی ساخته می‌شود که جامعه آن‌ها را به حاشیه رانده و وسواسی جنسی به همسایه خود پیدا می‌کنند. کیت و رونی برای اولین بار در این فیلم با یکدیگر همکاری می‌کنند. «فیلم استیج» گزارش داده است که عنوان فیلم از اشتباه لفظی همزمان دوقلوها در دادگاه الهام گرفته شده است.

«رونی مارا» دو نامزدی اسکار در کارنامه دارد و در سال‌های اخیر در فیلم‌های «حرف‌های زنانه» (Women Talking) «سارا پولی» و «آشپزخانه» (La Cocina) دیده شده است. خواهر او «کیت مارا» در سریال «آینه سیاه» (Black Mirror) نتفلیکس ظاهر شده و سریال «خانه پوشالی» (House of Cards) را در کارنامه دارد.

هرتسوک پیش‌تر در کتاب خاطراتش (Every Man for Himself and God Against All) گفته بود: «می‌خواهم فیلم بلندی درباره دوقلوها فردا و گرتا چاپلین بسازم. در سال ۱۹۸۱ نشریات زرد بریتانیا یا «بالا قرمزها» مدت کوتاهی این اتفاق را پوشش دادند، و آن‌ها را چند هفته به عنوان «دوقلوهای دیوانه سکس» که مزاحم همسایه خود شده بودند معروف کردند، همسایه‌ای که یک راننده کامیون بود و آن‌ها را به دادگاه کشاند و علیه‌شان قرار منع موقت گرفت. داستان منحصر به فردی است. آن‌ها تنها دوقلوهای همسانی هستند که می‌دانید می‌توانند همزمان حرف بزنند.»

هرتسوک از سال ۱۹۶۸ تا امروز ۲۰ فیلم بلند داستانی و ۳۴ مستند کارگردانی کرده است. آخرین فیلم داستانی این فیلمساز «عاشقانه خانوادگی، ال‌ال‌سی» (Family Romance, LLC) در سال ۲۰۱۹ است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید