news-background
news-background

کیانو ریوز: زانوهایم برای John Wick 5 یاری نمی‌کنند

«کیانو ریوز» دلیلی منطقی برای کناره‌گیری از چندگانه اکشن «جان ویک» (John Wick) دارد. این بازیگر ۶۰ ساله در مصاحبه جدیدی با شبکه سی‌بی‌اس می‌گوید دوست دارد نقش «جان ویک» را تکرار کند، اما زانوهایش یاری نمی‌کنند.

او می‌گوید فشار جسمانی این فیلم‌ها بیش از حد سنگین است:‌ «هرگز باید بگویید هرگز، اما زانوهایم در حال حاضر می‌گویند: «نمی‌توانی یک «جان ویک» دیگر بازی کنی.» دلم می‌خواهد، اما نمی‌دانم زانوهایم توانش را دارند یا نه.»

ریوز به همراه «جف فاولر» کارگردان «سونیک خارپشت ۳» (Sonic the Hedgehog 3) در این برنامه مصاحبه می‌کند. فاولر به شوخی می‌گوید ریوز نمی‌تواند برای فیلم‌های بعدی «سونیک» زانوهایش را بهانه کند چرا که فقط صداپیشه شخصیت «سایه خارپشت» است. او می‌گوید: «برای اولین بار در اینجا می‌شنوید: کیانو تا ۲۰ سال آینده نقش «شدو» را بازی خواهد کرد.»

ریوز اولین بار در سال ۲۰۱۴ نقش «جان ویک» را بازی کرد. او شخصیت یک قاتل بازنشسته است که با کشته شدن سگش به دنیای زیرزمینی جنایت‌های سازمان‌یافته بازمی‌گردد. «جان ویک» در صحنه‌های اکشن این فیلم با انواع سلاح‌های سرد و گرم رقیبان را از پیش رو برمی‌دارد. او آخرین بار در «جان ویک: قسمت چهارم» (John Wick: Chapter 4) که سال گذشته اکران شد دیده شده است.

سال گذشته علاوه بر «جان ویک ۴» پیش‌درآمد تلویزیونی «کانتیننتال: از دنیای جان ویک» (The Continental: From the World of John Wick) پخش شد. اسپین‌آف دیگر فیلم «بالرین» (Ballerina) با بازی «آنا د آرماس» و ریوز است که ۶ ژوئن آینده در سالن‌های سینما اکران می‌شود.

«جان ویک: قسمت پنجم» (John Wick: Chapter 5) دست کم از سال ۲۰۲۰ در دست ساخت است و در ابتدا قرار بود همزمان با قسمت چهارم فیلمبرداری شود. اما پاندمی کرونا و سپس اعتصابات هالیوود در فصل تابستان و اوایل پاییز سال گذشته برای استودیوی لاینزگیت چالش‌هایی را به وجود آورد. این استودیو دست کم یک اسپین‌آف دیگر برای شخصیت «دانی ین» را در دست ساخت دارد.

«چاد استاهلسکی» کارگردان این چندگانه پیش‌تر به «هالیوود ریپورتر» گفته بود که قسمت پنجم داستان جدیدی را با همکاری ریوز در نویسندگی شروع می‌کند و مستقیماً دنباله قسمت چهارم نخواهد بود.

«بیزل ایوانیک» تهیه‌کننده چندگانه پیش‌تر گفته بود ریوز تمایل داشته شخصیت «جان ویک» در پایان قسمت چهارم کشته شود: «در پایان، همیشه می‌گوید: «دیگر نمی‌توانم بازی کنم» و ما با او موافقت می‌کنیم. این مرد تخلیه می‌شود چون تمام تلاشش را می‌کند و خالی می‌شود. می‌گفت: «می‌خواهم قطعاً در پایان این فیلم کشته شوم.» می‌گفتیم: «پایانش را ۱۰ درصد باز می‌گذاریم.»»

این چندگانه پس از اکران «جان ویک ۴» از فروش ۱ میلیارد دلاری عبور کرد.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید