زمان مطالعه: ۲ دقیقه
دیزنی Ice Age 6 را میسازد
«جان لگیزاو» تولید «عصر یخبندان ۶» (Ice Age 6) در دیزنی را تأیید کرد. او که در این فیلمها برای نقش «سید» صداپیشگی کرده، در مصاحبه جدیدی با «انپیآر» تأیید میکند که این استودیو دنبالهای برای چندگانه محبوب در دست ساخت دارد: «خوشحالم که این را میشنوم. به زودی «عصر یخبندان ۶» را میسازیم!»
دیزنی تولید این فیلم را به صورت رسمی تأیید نکرده اما پس از ادغام این استودیو با فاکس قرن بیستم، این چندگانه به مالکیت «باب آیگر» و دوستانش درآمد. استودیوی بلو اسکای که قسمتهای قبلی «عصر یخبندان» را تولید کرده در سال ۲۰۲۱ تعطیل شده بود اما به نظر میرسد که شکستهای تجاری دیزنی در چند سال گذشته آنها را برای احیای این چندگانه وسوسه کرده است.
قسمت اول «عصر یخبندان» در سال ۲۰۰۲ (Ice Age) اکران شد شد و چهار دنباله آن از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶ ساخته شدند. علاوه بر این یک اسپینآف بلند در سال ۲۰۲۲ (The Ice Age Adventures of Buck Wild) و چند عنوان کوتاه و ویژه برنامه تلویزیونی برای این چندگانه تولید شده است.
در «عصر یخبندان» به عنوان چهارمین چندگانه انیمیشن پرفروش تاریخ، «ری رومانو»، «جان لگیزامو»، «دنیس لیری»، «کوئین لطیفا»، «شان ویلیام اسکات»، «جاش پک» و بسیاری دیگر صداپیشگی کردهاند.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید