news-background
news-background

جیمز کامرون صندلی کارگردانی Avatar 4 را رها نمی‌کند:‌ مگر اینکه با اتوبوس تصادف کنم؛ Terminator 7 «محرمانه» است

«جیمز کامرون» در مصاحبه جدیدی با «هالیوود ریپورتر» پیش از پخش مستند «کاوشگران اقیانوس» (OceanXplorers) از شبکه نشنال جئوگرافیک می‌گوید روی یک فیلم «نابودگر» (Terminator) جدید کار می‌کند.

او پیش‌تر تأیید کرده بود که برای کارگردانی «نابودگر ۷» وارد مذاکره شده است اما در این مصاحبه اضافه می‌کند:‌ «کاملاً محرمانه است. نمی‌خواهم مجبور شوم که اگر در موردش حرف بزنید مأمور رباتیک خطرناکی را برای شما اعزام کنم، حتی پس از وقوع حادثه.»

کامرون در سال ۲۰۲۲ پس از اکران «آواتار: راه آب» (Avatar: The Way of Water) گفته بود: اگر قرار باشد فیلم «نابودگر» دیگری بسازم و سعی کنم چندگانه را دوباره راه‌اندازی کنم – اتفاقی که در موردش بحث کرده‌ایم، اما هیچ تصمیمی نگرفته‌ایم – بیشتر به موضوع هوش مصنوعی آن می‌پردازم تا دیوانه شدن ربات‌های شرور.»

کامرون یک سال بعد در رویداد «دل تک ورلد» گفت که در حال نگارش فیلمنامه «نابودگر ۷» است اما تا امروز کارگردانی این دنباله را تأیید نکرده است. آخرین «نابودگر» ساخته کامرون «روز داوری» (Terminator: Judgment Day) بود و «نابودگر: سرنوشت شوم» (Terminator: Dark Fate) به کارگردانی «تیم میلر» بر اساس گزارش‌هایی تا ۱۲۰ میلیون دلار به پارامونت زیان وارد کرد.

کامرون در بخش دیگری از مصاحبه جدید با «هالیوود ریپورتر» به این پرسش پاسخ می‌دهد که برخلاف آنچه پیش‌تر گفته بود آیا به کارگردانی «آواتار ۴» (Avatar 4) و «آواتار ۵» می‌اندیشد یا نه. دیزنی این هفته اعلام کرد که قسمت سوم این چندگانه «آواتار: آتش و خاکستر» (Avatar: Fire and Ash) نام خواهد داشت.

او می‌گوید:‌ «بی‌تردید. یعنی باید جلوی من را بگیرند. انرژی زیادی دارم و عاشق کاری که می‌کنم هستم. چرا نسازم؟ در ضمن فیلمنامه‌هایشان نوشته شده‌اند. حدود یک ماه پیش هر دوی آن‌ها را بازخوانی کردم. داستان‌های کوبنده‌ای هستند. باید ساخته شوند. ببینید، اگر با اتوبوس تصادف کنم و ریه مصنوعی داشته باشم، یک نفر دیگر این دو فیلم را می‌سازد.»

کامرون در بخش دیگری از مصاحبه به منتقدین کیفیت فورکی فیلم‌هایی چون «بیگانگان» (Aliens) و «دروغ‌های راست» (True Lies) توصیه می‌کند که «بروید پی زندگی‌تان.» واکنش کامرون به همکارش «ریدلی اسکات» شباهت دارد که به منتقدین خطاهای تاریخی «ناپلئون» (Napoleon) چنین پاسخی داده بود.

او می‌گوید: «وقتی مردم شروع می‌کنند به بازبینی ساختار گرین فیلم، باید به آن‌ها گفت از زیرزمین مادرتان بیرون بیایید و بروید پی زندگی خودتان. جدی می‌گویم. شوخی می‌کنید؟ تیم بسیار خوبی دارم که این انتقال‌ها [از فیلم به دیجیتال] را اجرا می‌کنند. من تمامی کارهای مرتبط با رنگ و تراکم را می‌کنم. به تمامی نماها نگاه می‌کنم، همه قاب‌ها، و بعد انتقال نهایی توسط کسی صورت می‌گیرد که [سال‌هاست] با من [همکاری] می‌کند. همه فیلم‌های «آواتار» به همین شکل انتقال پیدا می‌کنند.»

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید