news-background
news-background

اکران فیلم Nightbitch ایمی آدامز و Life of Chuck تام هیدلستون در جشنواره تورنتو

جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو اکران شش عنوان از جمله «نایت‌بچ» (Nightbitch) «ماریل هلر» با بازی «ایمی آدامز»، انیمیشن «ربات وحشی» (The Wild Robot) دریم‌ورکس و مستند «التون جان: هرگز دیر نیست» (Elton John: Never Too Late) را در دوره چهل و نهم تأیید کرد.

داستان «نایت‌بچ» در مورد زنی است که سابقه‌ فعالیت هنری دارد و پس از تولد پسرش خانه‌نشین می‌شود. او نگران است که شب‌ها ممکن است به سگ تبدیل شود. همسر او که پنج روز در هفته در سفر کاری است، به راحتی از ترس‌ها و نگرانی‌های غفلت می‌کند و نادیده می‌گیرد. در همین حین، مادر باید تنها در کنار پسر دو ساله‌اش با نمود جسمانی و واقعی ترس‌هایش ستیز کند.

فیلمبرداری «نایت‌بچ» پاییز سال ۲۰۲۲ به پایان رسید و قرار بود به صورت انحصاری از هولو پخش شود اما سرچ‌لایت ماه گذشته اعلام کرد که این فیلم را از ۶ دسامبر در سالن‌های سینما اکران می‌کند.

اقتباس از «زندگی چاک» (The Life of Chuck) با بازی «تام هیدلستون»، تریلر جاسوسی «هاربین» (Harbin) و «رز بال» (Rez Ball) که داستانی تاریخی درباره بسکتبال بومیان آمریکا روایت می‌کند دیگر فیلم‌های این دوره از جشنواره تورنتو خواهند بود.

«زندگی چاک» از داستان کوتاه کینگ اقتباس خواهد شد که از سه بخش تشکیل شده و سرگذشت «چارلز کرانتس» را به شکل معکوس روایت می‌کند. داستان با مرگ او در اثر یک تومور مغزی در ۳۹ سالگی آغاز می‌شود و با کودکی او در خانه‌ای به ظاهر تسخیرشده به پایان می‌رسد. «مایک فلنگان» که فیلم «دکتر اسلیپ» (Doctor Sleep) و سریال «تسخیر کاخ هیل» (The Haunting Of Hill House) را در کارنامه دارد، نویسنده و کارگردان این فیلم است.

پیش‌تر اعلام شده بود که آدامز و «دیوید کراننبرگ» کارگردان کانادایی در جشنواره تورنتو یک جایزه افتخاری دریافت خواهند کرد. تورنتو چهل و نهم از ۵ تا ۱۵ سپتامبر برگزار خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید