news-background
news-background

تریلر فیلم Scoop با بازی جیلین اندرسون

اندرسون نقش مجری بی‌بی‌سی را بازی کرده است.

تریلر رسمی فیلم «خبر دست اول» (Scoop) درباره رسوایی قاچاق انسان خانواده سلطنتی بریتانیا منتشر شد. این فیلم به کارگردانی «فیلیپ مارتین» بر اساس کتاب خاطراتی به همین نام نوشته «سم مک‌آلیستر» تهیه‌کننده سابق بی‌بی‌سی ساخته شده است. درباره مصاحبه جنجالی «شاهزاده اندرو» با بی‌بی‌سی پیش‌تر یک سریال مستند برای شبکه استارز و چند سریال جنایی دیگر ساخته شده است.

«جیلین اندرسون» در این فیلم نقش «امیلی مایتلیس» مجری بی‌بی‌سی ظاهر خواهد شد که با «شاهزاده اندرو» با بازی «رفوس سوول» درباره ارتباطش با «جفری اپستین» مصاحبه کرد. «پیتر موفات» و «جف باستیل» نویسندگان فیلمنامه است و «بیلی پایپر» و «رامولا گارای» دیگر بازیگران فیلم خواهند بود.

نتفلیکس با پایان سریال تاریخی «تاج» (The Crown) که چند نسل از خانواده سلطنتی بریتانیا را به تصویر می‌کشید این فیلم را پخش می‌کند. اندرسون در آن سریال نقش «مارگارت تاچر» را بازی کرده بود. «هیلاری سلمان» و «ردفورد نویل» تهیه‌کنندگان فیلم به همراه مک‌آلیستر خواهند بود.

«خبر دست اول» ۵ آوریل از نتفلیکس پخش خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید