زمان مطالعه: ۱ دقیقه
ناصر طهماسب دوبلور پیشکسوت درگذشت
ناصر طهماسب گوینده و دوبلور پیشکسوت یکم دی ماه از دنیا رفته و به خاک سپرده شده است. نزدیکان این دوبلور میگویند او دو هفته قبل دچار سکته مغزی شده و جمعه از دنیا رفته است.
طهماسب متولد سال ۱۳۱۸ در تهران بود و در «مظنونین همیشگی» (The Usual Suspects) به جای «کوین اسپیسی»، در «پرنده از قفس پرید» (One Flew Over the Cuckoo's Nest) به جای «جک نیکلسون»، در «آقای لینکلن جوان» (Young Mr. Lincoln) به جای «هنری فاندا»، در «کازابلانکا» (Casablanca) به جای «همفوری بوگارت» ، در «ماجرای نیمروز» (High Noon) به جای «گری کوپر»، در «ارتباط فرانسوی» (The French Connection) به جای «جین هکمن» و بسیاری دیگر صداپیشگی کرده بود. او از دهه ۱۳۴۰ تاکنون به عنوان مدیر دوبلاژ فعالیت کرد.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
MatrixNeo
MatrixNeo
۳ دی ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴
خیلی صداش خوب بود خدا رحمتش کنه
۹
۴
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
ali_ghh
ali_ghh
۲ دی ۱۴۰۲ ۲۲:۴۵
بنده خدا سابقه پر بار خودش رو درانتهای عمرش با ننگ گویندگی در پرونده های امنیتی تموم کرد و عملا با نفرت هم صنفی های خودش روبرو شد کاش کمی فکر میکرد
serterazi
serterazi
۶ دی ۱۴۰۲ ۰۰:۴۶
🙄
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
۱۲
۷
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
serterazi
serterazi
۲ دی ۱۴۰۲ ۲۱:۳۱
خدا رحمتش کنه. چقدر صداش خاص بود.
۱۰
۴
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
u_710436
u_710436
۲ دی ۱۴۰۲ ۲۱:۱۰
من که زیاد اهل فیلم دوبله دیدن نیستم ولی خدا بیامرزتش
۶
۵
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ