news-background
news-background

واکنش‌های دوگانه هواداران به تریلر ریبوت Frasier

تریلر سریال احیا شده «فریژر» رونمایی شد.

اولین تریلر سریال احیا شده «فریژر» (Frasier) پنجشنبه این هفته رونمایی شد و میان هواداران دودستگی عمیقی انداخت.  «کلسی گرامر» در این سریال نقش مجری رادیویی «فریژر کرین» را تکرار می‌کند و تهیه‌کننده پروژه خواهد بود. فریژر در این فصل به بوستون بازگشته و پسرش فردی با بازی «جک کاتمور-اسکات» وارد کالج شده است.

یکی از کاربران «ردیت» در واکنش به این تریلر می‌نویسد: «شوخی‌ها، از آنجا که در تریلر زیاد نیستند، به نظر تقلیدی از [سریال اصلی] «فریژر» می‌رسد، نه «فریژر» واقعی. اما «کلسی گرامر» مثل همیشه است. با این حال، نمی‌توانم بگویم که خیلی خوشحال شده‌ام – به شکلی همان‌گونه است که می‌ترسیدم باشد.»

دیگری می‌نویسد: «شبیه «فریژر» نیست، حتی ذره‌ای.» هوادار دیگری می‌گوید: «از همین می‌ترسیدم که یک سیت‌کام معمولی باشد. اما بهتر است صبر کنیم و چند اپیزودش را ببینیم.»

«نیکلاس لایندهرست»، در نقش پروفسور آلن همکلاسی سابق فریژر، «تاکس اولاگوندویه» در نقش الیویا همکار آلن، «جس سالگوئیرو» در نقش ایو هم‌اطاقی فردی و «آندرس کیث» در نقش دیوید ظاهر خواهند شد و «باب نوورث» در فصل جدید نقش لیلیث همسر سابق فریژر و مادر فردی را تکرار خواهد کرد. «پری گیلپین» نیز برای بایز در نقش رز بازخواهد گشت.

دو اپیزود اول فصل جدید را «جیمز باروز» کارگردانی کرده که یکی از پدیدآورندگان و تهیه‌کنندگان سریال «چیرز» بود «ویل و گریس» (Will & Grace) را در کارنامه دارد.

«فریژر» (Frasier) به نویسندگی «دیوید انجل»، «پیتر کیسی» و «دیوید لی» اسپین‌آفی برای سریال «چیرز» (Cheers) بود و بازیگران دیگری چون «جین لیوز»، «دیوید هاید پیرس»، «جان ماهونی»، و «دن باتلر» در آن ایفای نقش کردند. آن سریال در قالب ۱۱ فصل و ۲۶۴ اپیزود به تولید رسید و در خلال سال‌های ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۳ از شبکه ان‌بی‌سی پخش شد.

فصل جدید «فریژر» ۱۲ اکتبر پخش خواهد شد.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید