news-background
news-background

تاریخ اکران Asteroid City وس اندرسون اعلام شد

«شهر ستاره» اندرسون در سال ۲۰۲۳ اکران خواهد شد.

فیلم «شهر ستاره» (Asteroid City) «وس اندرسون» تابستان سال آینده اکران خواهد شد. استودیوی فکوس اعلام کرد که اکران محدود این فیلم پرستاره از ۱۶ ژوئن ۲۰۲۳ در ایالات متحده آغاز خواهد شد. یونیورسال این فیلم را در بازارهای بین‌المللی اکران می‌کند.

«شهر ستاره» در این تاریخ با فیلم ابرقهرمانی «فلش» (The Flash) برادران وارنر رقابت می‌کند. یک هفته پس از اکران «شهر ستاره» نیز دیزنی فیلم «ایندیانا جونز ۵» (Indiana Jones and the Dial of Destiny) را روی پرده خواهد برد.

«شهر ستاره» یک تأمل شاعرانه روی معنای زندگی توصیف شده و داستانی در مورد یک شهر کویری خیالی در آمریکای سال ۱۹۵۵ و یک همایش نجوم روایت می‌کند که دانشجویان و والدین را از سراسر کشور به این شهر می‌کشاند.

در این فیلم «اسکارلت جوهانسن»، «تام هنکس»، «جیسون شوارتسمن»، «جفری رایت»، «تیلدا سویینتون»، «برایان کرانستون»، «ادوارد نورتن»، «آدرین برودی»، «لیو شرایبر»، «هوپ دیویس»، «استیون پارک»، «روپرت فرند»، «مایا هاک»، «استیو کارل»، «مارگو رابی»، «مت دیلون»، «هونگ چاو»، «ویلیام دافو»، «تونی ریولوری»، «جیک رایان»، «گریس ادواردز»، «ارسطو میهن»، «سوفیا لیلیز»، «ایتان لی»، «جف گلدبلوم»، «ریتا ویلسون»، «بیل مری» و بسیاری دیگر نقش‌آفرینی کرده‌اند.

مری تأیید کرده بود که این فیلم در مادرید فیلمبرداری خواهد شد: «در اسپانیا فیلمبرداری می‌کنیم، حدود ۴۵ دقیقه با مادرید فاصله دارد. بودن در آن‌جا لذت‌بخش است به ما خوش می‌گذرد.»

آخرین فیلم اندرسون «فرنچ دیسپچ» (The French Dispatch) در جشنواره کن ۲۰۲۱ اکران شد و بیش از ۴۶ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید