news-background
news-background

یک بررسی تازه نشان داد نوجوانان به سریال‌هایی مانند Gossip Girl علاقه ندارند

نوجوانان تمایلی به دیدن محتوای «انگیزشی» ندارند.

بررسی تازه «مرکز دانشجویان و داستان‌سرایان» دانشگاه یو‌سی‌ال‌ای نشان داده است که نوجوانان تمایلی به دیدن محتوای «انگیزشی» ندارند. این بررسی از ۶۶۲ نوجوان ۱۳ تا ۱۸ ساله در ماه ژوئیه نشان داده است که تنها ۴.۴ درصد از نوجوانان آمریکایی تمایل دارند محتوای انگیزشی و سریال‌هایی چون «دختر سخن‌چین» (Gossip Girl) را ببیند. در عوض، ۲۱ درصد می‌گویند می‌خواهند محتوایی ببینند که مشکلات واقعی دنیا از قبیل مسائل اجتماعی و روابط خانوادگی را نشان دهد.

«یلدا یولس» استاد روانشناسی دانشگاه می‌گوید: «هالیوود محتوای نوجوانانه خود را بر پایه این باور ساخته است که نوجوانان می‌خواهند سبک زندگی پر زرق و برق و شخصیت‌های ثروتمند و مشهور را ببینند، اما تحقیقات ما نشان می‌دهد که عکس این موضوع صادق است.» او اضافه می‌کند: «اکثر نوجوانان وقتی می‌بینند رسانه فاقد بازنمایی دقیق هویت آن‌هاست، احساس انزوا و ناراحتی می‌کنند.

نوجوانان آمریکایی برای رسانه‌هایی ارزش قائلند که منعکس‌کننده دانسته‌های آن‌ها در مورد دنیای واقعی باشند، حتی وقتی ترجیح می‌دهند افرادی را ببینند که با خودشان متفاوتند. نوجوانان می‌خواهند رسانه‌هایشان جهانی را نشان دهند که با تنوع واقعی، شخصیت‌های قابل‌فهم و تجربیات دلگرم‌کننده شناخته شود.» این بررسی نشان می‌دهد که ۲۳.۶ درصد از نوجوانان تمایل دارند قهرمانان مرد سیاه و ۳۴.۹ درصد شخصیت‌های شرور سفید را ببینند.

در رده‌بندی موضوع داستان‌هایی که نوجوانان تمایل دارند ببینند، مشکلات روانی در رده چهارم و پایین‌تر از «زندگی بی‌شباهت به خود و داستان‌های امیدوارکننده و نشاطبخش»، «روابط دوستانه و داستان‌هایی در مورد گروه‌های اجتماعی» و «داستان‌های ابرقهرمانی» قرار گرفته است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید