news-background
news-background

مارگو رابی در قسمت پایانی سریال استرالیایی Neighbours بازی می‌کند

«کایلی مینوگ» و «گای پیرس» دیگر سلبریتی‌های حاضر در قسمت پایانی سریال «همسایه‌ها» خواهند بود.

«مارگو رابی» در قسمت پایانی سریال سوپ اپرا و استرالیایی «همسایه‌ها» (Neighbours) نقش‌آفرینی می‌کند. صفحه توییتر «همسایه‌ها» فاش کرده است که این سریال پس از ۳۷ سال به پایان می‌رسد.

رابی در اوایل دوران بازیگری‌اش در خلال سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۱ در این سریال نقش نوجوانی به نام «دانا» را بازی کرده بود. رابی برای بازگشت به سریال در لس‌آنجلس مقابل دوربین رفته است. در این اپیزود ستارگان دیگری چون «کایلی مینوگ»، «گای پیرس» و «ناتالی امبرولیا» خواننده بریتانیایی-استرالیایی نیز نقش‌آفرینی می‌کنند.

پخش «همسایه‌ها» از سال ۱۹۸۵ آغاز شد و زندگی گروهی در حاشیه شهر ملبورن و منطقه خیالی ارینزبرو را روایت کرد و طولانی‌ترین سریال درام استرالیا شد. این سریال چندین سال در بریتانیا و «کانال ۵» روی ایر رفته است.

رابی به تازگی فیلمبرداری «باربی» (Barbie) به کارگردانی «گرتا گرویگ» را در مقابل «رایان گاسلینگ» به پایان رسانده و برای فیلم‌های «من، تانیا» (I, Tonya) و «بمب خبری» (Bombshell) نامزد اسکار شده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید