news-background
news-background

کریس راک یکی از گزینه‌های شبکه ABC برای اجرای اسکار نود و پنجم

شبکه ای‌بی‌سی مایل است «کریس راک» مجری اسکار نود و پنجم باشد. «کریگ ارویچ» رئیس بخش سرگرمی شبکه ای‌بی‌سی این هفته به «ددلاین» گفته است که علی‌رغم سیلی جنجالی «ویل اسمیت» به «کریس راک» در اسکار ۲۰۲۲ (Oscars 2022)، مراسم اهدای جوایز آکادمی «سال بسیار موفقی» را پشت سر گذاشته است.

ارویچ از راک به عنوان مجری اسکار آینده استقبال می‌کند و می‌گوید: «برآورد من از اسکار این بود که سال بسیار موفقی برای مراسم بود. بدیهی است که بسیار بحث‌برانگیز شد و بسیاری از جنبه‌های مثبت برنامه را از بین برد، اما از آن واقعاً راضی بودم. حتی پیش از آن لحظه تأسف‌بار، برنامه نسبت به سال گذشته بینندگان بیشتری داشت و ما به شکل شکوهمندی بازگشتیم.»

«واندا سایکس»، «ایمی شومر» و «رجینا هال» مجریان اسکار ۲۰۲۲ بودند و باعث شدند بینندگان این رویداد نسبت به سال گذشته نزدیک به ۶۰ درصد افزایش پیدا کنند و به ۱۶.۶ میلیون برسند.

جایزه بهترین فیلم سال در این مراسم به «کودا» (CODA) اهدا شد. اپل به اولین شبکه استریمی تبدیل شد که این جایزه را تصاحب می‌کرد، اما این دستاورد و دستاوردهای مشابه از جمله اسکار خود «ویل اسمیت» برای «شاه ریچارد» (King Richard) تحت‌الشعاع سیلی قرار گرفتند.

نامزدهای اسکار نود و پنجم ۲۴ ژانویه سال ۲۰۲۳ اعلام خواهند شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید