news-background
news-background

اتحاد دو «ثور» در تصویر جدیدی از فیلم Thor: Love and Thunder

در تصویر جدیدی از فیلم «ثور: عشق و تندر» (Thor: Love and Thunder) که مجله «امپایر» منتشر کرده، دو شخصیت «ثور» در کنار یکدیگر ایستاده‌اند. «ثور اودینسون» با بازی «کریس همسورث» در این تصویر چکش نمادین «میولنیر» را به «ثور توانا» یا «جین فاستر» با بازی «ناتالی پورتمن» داده است.

«تایکا وایتیتی» کارگردان این دنباله به «امپایر» می‌گوید: «حدود هشت سال گذشته. [«جین فاستر»] زندگی به کلی دیگری تجربه کرده، و بعد عشق زندگی [«ثور»] به صحنه برمی‌گردد و حالا مثل او لباس پوشیده. این اتفاق به‌شدت گیج‌کننده‌ای برای «ثور» است.»

وایتیتی اضافه می‌کند: «تا وقتی کار جدی بر روی داستان را آغاز نکردم نمی‌دانستم که قرار است از خط داستانی «ثور توانا» استفاده کنم. در حال نوشتنش بودم و فکر کردم: «جذاب نیست اگر جین به قصه برگردد؟» نباید ناتالی را برای همان شخصیت سابق برگردانیم که با تجهیزات عملی این طرف و آن طرف می‌رود. وقتی «ثور» پروازکنان دور شده، او زمین را ترک کرده، با خود فکر کرده: «پس کی برمی‌گردد؟» این ملال‌آور است. بهتر است بخشی از یک ماجراجویی باشد.»

این فیلمساز در مورد پورتمن می‌گوید: «ناتالی در زندگی واقعی خیلی شوخ است. به نحوی ساده‌انگار است و حس شوخ‌طبعی بسیار خوبی دارد، و فکر نمی‌کنم در قسمت اول به اندازه کافی از این خصوصیت او استفاده شده باشد.»

بود. در کتاب‌های کامیک مارول، «ثور» چکش نمادینش را به «جین فاستر» می‌دهد تا به واسطه قدرت‌های آن بیماری سرطان او را التیام بخشد.

«تسا تامپسون»‌ در نقش «والکری»، «جیمی الکساندر» در نقش «لیدی سیف» و بعضی از اعضای «نگهبانان کهکشان» از جمله «کریس پرت» در نقش «استار لرد» دیگر بازیگران فیلم خواهند بود. چهارمین قسمت «ثور» علاوه بر این «کریستین بیل» را در نقش «گور خداکش» و «راسل کرو» را در نقش «زئوس» معرفی خواهد کرد.

«ثور: عشق و تندر» ۸ ژوئیه ۲۰۲۲ اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۸:۰۸

عجب توکسینی :)

نمایش اسپویل
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۲:۵۱

یه نگاهی به بازوی ناتالی پورتمن بندازید :)

نمایش اسپویل
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۰:۱۸

این چه لباسیه اخه ابی با زرد

نمایش اسپویل