news-background
news-background

میشا کالینز در سریال Gotham Knights شبکه CW نقش Two-Face را بازی می‌کند

ستاره سابق سریال «فراطبیعی» در «شوالیه‌های گاتهام» نقش «هاروی دنت» را بازی می‌کند.

«میشا کالینز» به شبکه سی‌دابلیو بازمی‌گردد. «هالیوود ریپورتر» گزارش داده است که ستاره سابق «فراطبیعی» (Supernatural)، برای بازی در اپیزود اول سریال «شوالیه‌های گاتهام» (Gotham Knights) قراردادی منعقد کرده است. کالینز در این سریال نقش «هاروی دنت» وکیل گاتهام را بازی خواهد کرد.

«چاد فایواش»، «جیمز استوترو» و «ناتالی آبرامز» نویسندگان «بت‌وومن» (Batwoman) برای نگارش فیلمنامه قسمت اول «شوالیه‌های گاتهام» برگزیده شده‌اند. این اپیزود اسپین‌آفی برای «بت‌وومن» نیست و ارتباطی با بازی ویدیویی برادران وارنر به همین نام ندارد. «شوالیه‌های گاتهام» از کتاب‌های کامیک دی‌سی نوشته «باب کین» و «بیل فینگر» اقتباس خواهد شد. دیگر بازیگران سریال «الیویا رز کیگان»، «ناویا رابینسون»، «فالن اسمایت» و «تایلر دی‌کیارا» خواهند بود.

شخصیت «هاروی دنت» در کتاب‌های دی‌سی به یک شرور به نام «دو-چهره» (Two-Face) تبدیل می‌شود. بازیگراین چون «بیلی دی ویلیامز» در فیلم «بتمن» (Batman 1989)، «تامی لی جونز» در «بتمن برای همیشه» (Batman Forever)، «آرون اکهارت» در «شوالیه تاریکی» (The Dark Knight) و «نیکلاس دی‌آگوستو» در سریال «گاتهام» (Gotham) این نقش را بازی کرده‌اند. این نسخه از شخصیت دنت «بی‌باک و گستاخ» توصیف شده است که آرمان‌گرایی او برای اجرای عدالت به شکلی تراژیک سبب تبدیل شدنش به «دو-چهره» خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید