news-background
news-background

آغاز فیلمبرداری فیلم Empire Of Light سم مندز و فصل دوم سریال The White Lotus

«سم مندز» فیلمبرداری تازه‌ترین فیلم بلندش «امپراطوری نور» (Empire Of Light) را در سواحل جنوب انگلستان آغاز کرد. مندز برای اولین بار به تنهایی فیلمنامه فیلم بلندی را برعهده گرفته است. پیش‌تر گزارش شده بود که «الیویا کولمن»، «مایکل وارد»، «کالین فرث»، «توبی جونز»، «کریستال کلارک» و «تانیا مودی» به این فیلم پیوسته‌اند. این هفته گزارش شد که «تام بروک» بازیگر «تاج» (The Crown) و «هانا آنسلو» هم در این فیلم نقش‌آفرنی می‌کنند.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «یک داستان عاشقانه، پیرامون یک سینمای قدیمی زیبا، در سواحل جنوبی انگلستان دهه‌ی ۱۹۸۰.» سرچ‌لایت «امپراطوری نور» را پاییز سال ۲۰۲۲ اکران خواهد کرد. مندز با کمپانی «نیل استریت پروداکشنز» و «کیتی گودسن» با سرچ‌لایت بریتانیا از جمله تهیه‌کنندگان پروژه‌اند.

«مارک تیلدسلی» طراح صحنه «وقتی برای مردن نیست» (No Time To Die)، «الکساندرا برن» طراح لباس «دکتر استرنج» (Dr Strange) و «نگهبانان کهکشان» (Guardians Of The Galaxy) در این پروژه با مندز همکاری خواهند کرد.

دوشنبه این هفته گزارش شد که تولید فصل دوم سریال پربیننده «نیلوفر سفید» (The White Lotus) شبکه اچ‌بی‌او به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی «مایکل وایت» آغاز شده است. فصل دوم از هفت اپیزود تشکیل شده و در هتل چهار فصل سن دومنیکو تائورمینا سیسیل در ایتالیا فیلمبرداری خواهد شد.

اچ‌بی‌او بازگشت «جنیفر کولیج» ستاره فصل اول را نیز تأیید کرده است. عنوان فصل دوم «نیلوفر سفید: سیسیل» (The White Lotus: Sicily) خواهد بود و مانند فصل اول داستانی در مورد گردشگران و مهمانان یک هتل روایت می‌کند. کولیج تنها بازیگر فصل پیشین است که برای فصل دوم بازمی‌گردد.

دیگر بازیگران فصل دوم «اف. مری آبراهام»، «مایکل امپریولی» ستاره «سوپرانوها» (The Sopranos)، «تام هالندر»، «هیلی لو»، «تئو جیمز»، «مگان فهی»، «ویل شارپ»، «آبری پلازا»، و «لئو وودال» خواهند بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید