زمان مطالعه: ۲ دقیقه
ایوت میمییو بازیگر فیلم The Time Machine در سن ۸۰ سالگی درگذشت
«ایوت میمییو» سهشنبه این هفته به مرگ طبیعی درگذشت. این بازیگر کهنهکار ۸ ژانویه ۸۰ ساله شده بود.
میمییو بازیگر پرکاری بود که بیشتر برای بازی در مقابل «راد تیلور» در فیلم «ماشین زمان» (The Time Machine) به کارگردانی «جورج پل» شناخته میشد. دیگر فیلم محبوب او «جایی که پسران هستند» (Where the Boys Are) بود که مانند «ماشین زمان» در سال ۱۹۶۰ ساخته شد. «چهار سوار آخرالزمان» (Four Horsemen of the Apocalypse) و «روشنایی پیاتزا» (Light in the Piazza) از جمله دیگر آثاریاند که از میمییو به جا مانده است.
میمییو در فیلم «روشنایی پیاتزا» نقش یک دختر معلول ذهنی را بازی کرد و با تحسین منتقدین مواجه شد. او در آن زمان گفته بود: «بهگمانم خصوصیتی پراحساس دارم. اغلب برای بازی در نقش یک شخصیت زخمخورده انتخاب میشوم، نقشهای «حساس.»»
میمییو ۸ ژانویه ۱۹۴۲ در لسآنجلس از مادری مکزیکی و پدری فرانسوی متولد شده بود. او پس از اتمام قراردادش با امجیام به بازی در چند فیلم و سریال تلویزیونی پرداخت. میمییو در دهه ۱۹۷۰ از نقشهایی که به بازیگران زن پیشنهاد میشد ناراضی بود: «زنانی که فیلمنامهنویسان مرد مینویسند همگی تک بعدیاند. هیچ نوع پیچیدگی در زندگیشان وجود ندارد. همگی سطحیاند. هیچ چیزی برای نمایش وجود ندارد. یا ابژه جنسیاند یا پودینگ وانیلی.»
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید