news-background
news-background

امیکرون مراسم افتتاحیه سریال Peacemaker را لغو کرد، سینماهای کانادا را بست و جیمی فالن را آلوده کرد

شبکه اچ‌بی‌او مکس مراسم افتتاحیه سریال «پیس‌میکر» (Peacemaker) با بازی «جان سینا» و کارگردانی «جیمز گان» را به دنبال افزایش موارد ابتلا به سویه امیکرون در ایالات متحده لغو کرد. این تصمیم پیش از تعطیلات سال نوی میلادی اتخاذ شده است.

«پیس‌میکر» یک اسپین‌آف تلویزیونی برای ریبوت «جوخه انتحار» (The Suicide Squad) گان است. علاوه بر سینا، «استیو ایجی» در نقش «جان اکونوموس» و «جنیفر هالند»در نقش «امیلیا هارکورت» بازخواهند گشت. شخصیت‌های جدید نیز «اوگی اسمیت» با بازی «رابرت پاتریک» و «لئوتا آدبایو» با بازی «دنیل بروکس» خواهند بود. شخصیت «ویجیلانتی» یا «آدرین چیس» با بازی «فردی استورما» در تریلر اول معرفی شد.

سریال «پیس‌میکر» ۱۳ ژانویه ۲۰۲۱ از اچ‌بی‌او مکس پخش خواهد شد.

این هفته گزارش شد که سالن‌های سینمای اونتاریو کانادا نیز در پی گسترش ویروس کرونا به تعطیلی کشیده شده است. این سالن‌ها به مدت دو روز و تا ۵ ژانویه بسته خواهند بود. پیش از اونتاریو، کبک نیز بارها و سینماهای خود را به مدت دو هفته تعطیل کرد. حدود ۷ درصد از فروش افتتاحیه ۲۶۰ میلیون دلاری «مرد-عنکبوتی: راهی به خانه نیست» (Spider-Man: No Way Home) به بازار کانادا اختصاص داشت.

سه‌شنبه این هفته «جیمی فالن» تأیید کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است. این کمدین در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد که برنامه «شوی امشب» (The Tonight Show) تحت تأثیر ابتلای او قرار نمی‌گیرد. فالن می‌گوید: «در اولین روز از تعطیلات به ویروس کرونا مبتلا شدم. واکسینه شده و بوستر را هم دریافت کرده بودم و به همین دلیل علائم خفیفی داشتم.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید