news-background
news-background

دنیل ردکلیف فاش کرد برای هلنا بونهام کارتر نامه عاشقانه‌ای فرستاده است

در ویژه برنامه «هری پاتر» فاش شده است که ردکلیف به «هلنا بونهام کارتر» علاقه‌مند بوده است.

 

«دنیل ردکلیف» در ویژه برنامه «بازگشت به هاگوارتز» (Return to Hogwarts) شبکه اچ‌بی‌او فاش می‌کند که علاقه مخفیانه‌ای به «هلنا بونهام کارتر» داشته است. در این ویژه برنامه که به‌زودی پخش خواهد شد، عوامل چندگانه سینمایی «هری پاتر» از جمله «اما واتسون»، «روپرت گرینت»، «تام فلتون» و بسیاری دیگر حاضر خواهند بود.

ردکلیف در بخشی از این برنامه اعتراف می‌کند که به بازیگر نقش «بلاتریکس لسترنج» علاقه شدیدی داشته و حتی در سال ۲۰۱۱ نامه‌ای عاشقانه برای او فرستاده است. ردکلیف قسمت‌هایی از نامه را می‌خواند: «عاشق‌تان هستم و آروز می‌کنم که ۱۰ سال زودتر به دنیا آمده بودم تا شاید شانسی می‌داشتم.»

«اما واتسون» و «تام فلتون» نیز در بخش دیگری از این ویژه برنامه اعتراف می‌کنند که یه یکدیگر علاقه‌مند شده‌اند. واتسون می‌گوید: «به اتاقی قدم گذاشتم که ما را آموزش می‌دادند. وظیفه داشتیم تصورات خود از خدا را طراحی کنیم، و تام دختری با کلاه بیس‌بال برعکس سوار بر یک اسکیت‌بورد را کشیده بود. نمی‌دانم چگونه بگویم – عاشقش شدم.»

فلتون اضافه می‌کند که از این عشق ناآگاه نبوده است: «فکر می‌کنم روی صندلی گریم نشسته بودم که یک نفر گفت: «بله، او به تو علاقه دارد.» روی او به‌شدت حساسم. بله، همیشه به او علاقه داشته‌ام و این تا امروز ادامه دارد. همیشه چیزی وجود داشته مثل، نمی‌دانم، یک دلبستگی.»

ویژه برنامه «بازگشت به هاگوارتز» ۱ ژانویه ۲۰۲۲ از اچ‌بی‌او مکس پخش خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۰ دی ۱۴۰۰ ۱۰:۲۹

چه باحال:)))

نمایش اسپویل