news-background
news-background

شکیرا به مسابقه تلویزیونی Dancing With Myself شبکه NBC پیوست

«شکیرا» در تولید یک مسابقه تلویزیونی جدید به نام «رقصیدن با خودم» (Dancing With Myself) برای شبکه ان‌بی‌سی مشارکت می‌کند. این ستاره پاپ که بیش از ۳۰۰ میلیون آلبوم در سراسر دنیا فروخته، و سال گذشته با رقص‌های «دختری مثل من» (Girl Like Me)  شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد، ستاره و تهیه‌کننده این مسابقه خواهد بود.

شبکه ان‌بی‌‌سی اخیراً مسابقه رقص «دنیای رقص» (World of Dance) «جنیفر لوپز» را پس از چهار فصل کنسل کرده است. با وضعت مبهم مسابقه «پس فکر می‌کنی می‌توانی برقصی» (So You Think You Can Dance) در شبکه فاکس، «رقصیدن با خودم» و «رقص با ستارگان» (Dancing with the Stars) شبکه ای‌بی‌سی برای جذب مخاطبین رقابت خواهند کرد.

در هر دور از مسابقه «رقصیدن با خودم»، شکیرا و اعضای گروه داوری رقص‌هایی پرانرژی طراحی می‌کنند و نظرشان را در مورد اجرای شرکت‌کنندگان ارائه می‌دهند، اما نهایتاً این مخاطبین حاضر در استودیو هستند که تعیین می‌کنند بهترین رقصنده و دریافت‌کننده جایزه نقدی چه کسی است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۱:۰۰

خدایا اینا چرا پیر نمیشن

نمایش اسپویل