news-background
news-background

مصاحبه جالب سام اصغری با «نیویورک تایمز»؛ «مهاجرت از ایران اصلاً سخت نبود»

«سام اصغری» بازیگر و مربی بدنسازی ۲۷ ساله و نامزد ایرانی تبار «بریتنی اسپیرز» در مصاحبه جدیدی با «نیویورک تایمز» از زندگی شخصی و حرفه‌ای خود گفته است.

در این گفت‌وگو، «برندن کوئن» مدیر رسانه‌ای اصغری و «مکسی» مدیر هنری او حضور کوتاهی دارند و جزئیات جالبی در مورد اشتراک سرویس آمادگی جسمانی اصغری فاش می‌کنند. کوئن و مکسی در نوع برگزاری این مصاحبه یک ساعته در لس‌آنجلس ابراز ناباوری می‌کنند چرا که تصور کرده بودند مصاحبه حاوی محتوای ویدیویی خواهد بود و تنها ۱۵ دقیقه وقت می‌برد.

در گزارش «نیویورک تایمز» آمده است: «آقای کوئن و مکسی علاوه بر این تصور می‌کردند که مصاحبه در دو ساعت متفاوت آغاز خواهد شد؛ مطابق زمان‌بندی یکی از آن‌ها، عکاسی که درست به موقع برای عکسبرداری حضور پیدا کرده بود، ۴۵ تا ۹۰ دقیقه تأخیر داشته. در مقطعی، مکسی اعلام می‌کند که این مصاحبه یک ساعته می‌توانست طی ۱۵ دقیقه انجام شود.»

اصغری در مورد اینکه دشوارترین جنبه جدایی از خواهران و مادرش در سن ۱۲ سالگی و سفر به کشوری بیگانه چه بوده می‌گوید: «راستش را بخواهید، برای من به‌هیچ‌وجه سخت نبود. آسان بود.»

«نیویورک تایمز» می‌نویسد مکسی در مقطعی مصاحبه را قطع می‌کند: «تا بپرسد اوضاع چطور است؟ و شیرینی جا گذاشته‌اش را بردارد؛ تا پاسخ به پرسش‌ها را به آقای اصغری پیشنهاد کند، پاسخ‌هایی که آقای اصغری با آن‌ها موافق نیست؛ تا شیرینی را بخورد؛ تا پس از گذشت ۱۵ دقیقه بگوید ۱۰ دقیقه باقی مانده (در حالی که ۴۵ دقیقه باقی بود)؛ تا از آقای اصغری درخواست کند آن شلوار جینی را بپوشد که او می‌خواهد؛ تا قدردانی کند از همه مسائلی که مصاحبه راجع به آقای اصغری فاش می‌کند؛ تا در حالی که نرم‌کننده به صورت آقای اصغری می‌مالد اعلام کند: «به گریم احتیاجی ندارد»؛ تا پیشنهاد کند در عنوان مصاحبه ذکر شود: «در فیلمی با بازی مل گیبسون می‌درخشد» (آقای اصغری در حال بازی در فیلمی مقابل آقای گیبسون است)؛ تا پیش روی آقای اصغری بایستد؛ در حالی که آقای اصغری جمله‌اش را تمام می‌کرد، با ماسک زیر-چشمی هایدروژل بیبی فت رز گلد درخشنده لب‌هایش را نوازش کند؛ تا با اظهارنظرهای ناگهانی به میان مصاحبه بدود و بعد بگوید: «دیلیت دیلیت دیلیت.»»

اصغری در بخش دیگری از مصاحبه در پاسخ به این پرسش که شغلش چیست به شوخی می‌گوید: «لوله‌کش هستم.» شوخ‌طبعی اصغری «نیویورک تایمز» را به چالش می‌کشد: «هرچند کمتر نشان می‌دهد، اما آقای اصغری استعدادی واقعی در شوخ‌طبعی به‌ظاهر جدی دارد. به‌واسطه خصوصیات چهره برش‌داده‌شده‌اش فوراً از طنز حکایت نمی‌کند؛ و به‌واسطه جدیت نشکستنی‌اش که مانع از پیش‌بینی شوخی‌هایش شده؛ و به‌واسطه این حقیقت که هرچیزی که می‌گوید یک لحن آرام یکسان دارد، تأثیر آن تشدید شده است.»

اصغری در مورد حرفه بازیگری می‌گوید: «بازیگری لزوماً فقط بازی در سریال‌های تلویزیونی و فیلم‌ها نیست. رقص‌آرایی حرکات بدلکاری، نظارت، تست بازیگری – این‌ها بخش‌هایی از بازیگری است. یعنی یک شغل تمام-وقت است.» او تأکید می‌کند که برای سرگرم شدن خود «بازی‌ها را [می‌بینم]، نه سریال‌ها را» و می‌گوید اخیراً بازی‌های «هیو جکمن» و «جیسون استاتهام» را دیده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲۴ آبان ۱۴۰۰ ۱۶:۳۰

" در حالی که آقای اصغری جمله‌اش را تمام می‌کرد، با ماسک زیر-چشمی هایدروژل بیبی فت رز گلد درخشنده لب‌هایش را نوازش کن؛ " علاوه بر اینکه متن بوی ترجمه ی ماشینی میده، فکر میکنم حتی بازخوانی و ادیت هم نشده. علی ایحال، مبارک آقای اصغری باشه... :)

نمایش اسپویل