news-background
news-background

فیلم ایتالیایی A Chiara در بخش «دو هفته کارگردانان» کن برنده جایزه شد

 

«جوناس کارپینانو» ایتالیایی در بخش «دو هفته کارگردانان» برنده جایزه بهترین فیلم اروپایی شد.

 

فیلم ایتالیایی «کیارا» (A Chiara) به کارگردانی «جوناس کارپینانو» در بخش «دو هفته کارگردانان» هفتاد و سومین دوره جشنواره فیلم کن برنده جایزه بهترین فیلم اروپایی شد. کارپینانو در سال ۲۰۱۷ نیز با «چامبرا» (A Ciambra) در کن برنده همین جایزه شده بود.

در فیلم جدید کارپینانو «کارملا فومو»، «کلودیو روتولو» و «سوامی روتولو» نقش‌آفرینی کرده‌اند. داستان فیلم در مورد خانواده گوئرازیو و دوستانشان در شب تولد هجده سالگی بزرگ‌ترین دخترشان است، در حالی که کیارا خواهر ۱۶ ساله او پا را فراتر از رقابت خواهرانه می‌گذارد و شروع می‌کند به تحقیق در مورد رابطه خانواده با مافیا.

کارپینانو برای تمامی نقش‌های این فیلم از بازیگران غیر-حرفه‌ای استفاده کرده است. این درام سه‌گانه کارگردان ایتالیایی را که با «مدیترانه» (Mediterranea) آغاز شده بود کامل می‌کند. آن فیلم در سال ۲۰۱۵ به کن آمده و در بخش «هفته منتقدین» اکران شده بود.

این فیلم با دریافت جایزه از کن از حمایت «شبکه سینماهای اروپا» برخوردار خواهد شد. کمپانی ام‌کی۲ فیلمز این فیلم را در بازارهای بین‌المللی اکران می‌کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید