news-background
news-background

«جیمز گان» کارگردان Suicide Squad مارول و دی‌سی را مقایسه می‌کند: «کوین فایگی نسبت به برادران وارنر در تدوین مشارکت بسیار بیشتری دارد»؛ «اغلب فیلم‌های ابرقهرمانی امروز ملال‌آورند»

 

گان از اینکه دی‌سی فیلمز اجازه می‌دهد فیلمسازان اثری منحصربه‌فرد خلق کنند رضایت دارد.

 

«جیمز گان» اولین و تنها کارگردانی است که تا به حال هم برای «دنیای سینمایی مارول» (MCU) دیزنی و مارول فیلم ساخته و هم «دنیای گسترده دی‌سی» (DCEU) برادران وارنر و دی‌سی فیلمز. تازه‌ترین پروژه او «جوخه انتحار» (The Suicide Squad) است که در ماه آگست اکران خواهد شد.

گان در مصاحبه جدیدی با «نیویورک تایمز» به این پرسش پاسخ می‌دهد که آیا تفاوت قابل ملاحظه‌ای میان رویکرد مارول و دی‌سی به چندگانه‌ها وجود دارد یا نه. گان می‌گوید دی‌سی بر خلاف مارول در تمامی مراحل با کارگردان همراه نیست اما تأکید می‌کند که برخلاف تصور مردم تفاوت‌های چندان زیادی وجود ندارد.

گان می‌گوید: «تردیدی وجود ندارد که کوین فایگی در مرحله تدوین نسبت به اعضای برادران وانر مشارکت بسیار بیشتری می‌کند. پیشنهادات بیشتری می‌دهد. در پذیرفتن آن‌ها اجباری نیست و من همیشه قبول نمی‌کنم. در آن صورت مشکلات بیشتری داشتم. اگر اولین کات «نگهبانان کهکشان ۱» (Guardians of the Galaxy) را ببینید، پی می‌برید که مشکلات بیشتری داشته، چون اولین بار بود که فیلمی چنان عظیم می‌ساختم و آموختم که چه چیزی جواب می‌دهد و چه چیزی نه، و چیزهای اضافی را حذف کنم. حقیقت این است که با پیشرفت مارول و افزایش مالکیت کوین فایگی در نیمی از همه فیلم‌ها، او نفوذ بیشتری پیدا می‌کند.»

گان صادقانه می‌گوید «نگهبانان کهکشان ۳» ممکن است آخرین فیلمش برای مارول در آینده نزدیک باشد. گان هنوز تصمیمش را نگرفته اما به نظر می‌رسد که تمایل دارد به همکاری با دی‌سی فیلمز ادامه دهد چرا که این کمپانی آزادی عمل بیشتری به فیلمسازان می‌دهد.

گان به «نیویورک تایمز» می‌گوید: «یکی از روش‌های متمایز شدن دی‌سی از مارول همین است... به نظر من اعضای گروه فعلی برادران وارنر واقعاً به بنا کردن یک دنیا و خلق آثاری که به فیلمسازان منحصر باشد تمایل دارند. در زمانه عجیبی به سر می‌بریم، بنابراین هر چیزی ممکن است.»

این کارگردان اضافه می‌کند: «به دلیل اینکه امکان انجام کارهای مختلف در دنیاهای موازی دی‌سی وجود دارد، جالب است. فیلم‌هایشان در حال شبیه شدن به کتاب‌های کامیک است. دنیای مارول همیشه کمی به‌هم‌پیوسته بوده، اما دی‌سی همیشه تک روایت‌هایی عالی داشته. «شوالیه تاریکی بازمی‌گردد» (The Dark Knight Returns) را داشته‌اند. «واچمن» (Watchmen) را داشته‌اند. «شوخی مرگبار» (The Killing Joke) را داشته‌اند. «موجود باتلاقی» (Swamp Thing) «آلن مور» را داشته‌اند. اینکه آن‌ها «جوکر» (Joker 2019) را ساختند که به با فیلم‌های دیگر کاملاً متفاوت بود برای من جذابیت داشت. در مورد فیلم «بتمن» (The Batman) «مت ریوز» بسیار هیجان‌زده‌ام. فیلمسازان بسیاری خوبی را استخدام کرده‌اند.»

گان این هفته در مصاحبه دیگری با مجله «اس‌اف‌اکس» گفت که اغلب فیلم‌های ابرقهرمانی این سال‌ها را ملال‌آور می‌یابد: «بیشترشان به نظر من ملال‌آورند! [می‌خندد] آن‌ها را در سال‌های ابتدایی دوست داشتم و هنوز افرادی وجود دارند که سعی دارند کار متفاوتی بسازند، بنابراین یک قانون ۱۰۰ درصد نیست، اما بسیاری از آن‌ها ملال‌آورند.»

«جوخه انتحار» گان ۶ آگست همزمان از شبکه اچ‌بی‌او مکس و سالن‌های سینما پخش خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید