news-background
news-background

«جنیفر لوپز» و «الکس رودریگز» رسماً از یکدیگر جدا شدند

شایعه‌ی جدایی لوپز و رودریگز چند هفته قبل به گوش رسیده بود.

«جنیفر لوپز» و «الکس رودریگز» با انتشار بیانیه‌ای رسماً جدایی خود را تأیید کردند. این زوج که از سال ۲۰۱۷ با هم زندگی می‌کردند، امروز پنجشنبه (۱۵ آوریل) به صورت رسمی تأیید کردند که به رابطه‌ی خود پایان می‌دهند و موفق به حل مشکلات میان خود نشده‌اند.

در بیانیه‌ی مشترک لوپز و بازیکن سابق بیس‌بال آمده است: «متوجه شدیم که رابطه‌ی ما به عنوان دوست بهتر است و امیدواریم که دوست بمانیم. به همکاری با یکدیگر و حمایت از هم در پروژه‌ها و کسب‌وکار مشترکمان ادامه می‌دهیم.»

در بخش دیگری از بیانیه می‌آید: «برای یکدیگر و فرزندانمان آرزوی بهترین‌ها را داریم. به احترام آن‌ها، تنها نظری که مایلیم بدهیم این است که بگوییم از حمایت و اظهار محبت همه متشکریم.»

در ماه مارس گزارش شده بود که لوپز و رودریگز به رابطه‌ی خود پایان خواهند داد اما هر دوی آن‌ها چنین ادعایی را تکذیب کردند و گفتند «در حال کار بر روی یک سری مسائل» هستند. رودریگز در سال ۲۰۱۹ از لوپز خواستگاری کرد و مراسم ازدواج آن‌ها به دلیل مشکلات ناشی از ویروس کرونا دو بار به تعویق افتاد.

لوپز اخیراً در حال بازی در فیلم «ازدواج ناگهانی» (Shotgun Wedding) دیده شده است.

اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید