news-background
news-background

شکست «جانی دپ» در پرونده شکایت از «امبر هرد» و نشریه «سان»

حکم نهایی پرونده شکایت «جانی دپ» از نشریه‌ «سان» که او را «ضارب همسر» خوانده بود اعلام شد. دادگاهی در بریتانیا علیه دپ حکم صادر کرده و می‌گوید این عبارت به کار رفته در یکی از مقالات نشریه توهین‌آمیز نبوده است. اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.

قاضی «اندرو نیکل» در رأی امروز خود گفته است که این ادعای درج شده در نشریه «اساساً صحت دارد.» در سند ۱۲۹ صفحه‌ای دادگاه با ارجاع به اتهامات مطرح شده از سوی «امبر هرد» همسر سابق دپ آمده است که «آقای دپ به خانم هرد تعرض کرده» و بخش زیادی از اتهامات هرد ثابت شده است. در رأی امروز دادگاه علاوه بر این اضافه شده که ادعای «پول-پرستی» هرد پذیرفته شده نیست.

دادگاه دپ و هرد در ماه ژوئیه برگزار شد و ۱۶ روز به طول انجامید. اتهامات هرد که شامل ۱۴ مورد بدرفتاری می‌شد اساس دفاعیه نشریه «سان» از به کار بردن عبارت «ضارب همسر» را تشکیل می‌داد. دپ نیز در مقابل هرد را «مریض» و «کلاه‌بردار» خوانده و ادعا کرده بود که در رابطه‌شان این بازیگر زن فرد پرخاشگر بوده است.

هرد و دپ دادگاه دیگری نیز در ایالات متحده در پیش دارند. دپ در ایالت ویرجینیا از هرد به دلیل نوشتن مقاله‌ای برای واشینگتن پست شکایت و درخواست پرداخت غرامت ۵۰ میلیون دلاری کرده است. هرد در این مقاله نیز دپ را به اعمال خشونت خانگی متهم کرده است.

«الین چارلسون» وکیل آمریکایی هرد در مصاحبه با آسوشیتدپرس می‌گوید حکم امروز دادگاه «غافلگیرکننده نبوده» و اضافه می‌کند: «به زودی در ایالات متحده نیز مدارک حتی مفصل‌تری ارائه خواهیم کرد.»

دپ و هرد در سال ۲۰۱۱ با یکدیگر ملاقات کردند، در فوریه سال ۲۰۱۵ به ازدواج یکدیگر درآمدند و در سال ۲۰۱۶ از هم جدا شدند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۲ آبان ۱۳۹۹ ۲۲:۵۳

شناخت ما از جانی دپ بر اساس کرکترهایی هست که در فیلم‌ها دیدیم (یک احساس پنهان نسبت بهش داریم بر این اساس) و نهایتاً تصویر پراکنده‌ای که از طریق اینترنت به ما رسیده. و بر همینطور راجع به امبر هرد. واقعاً ما از زندگی شخصی این افراد اطلاعی نداریم و نمی‌دونم بر چه اساسی داریم قضاوت می‌کنیم. اخبار این جریان شکایت رو دنبال نکردم و همچنین 129 صفحه سندی که ارائه شده رو نخوندم لذا واقعاً خارج از انصافه که بخوام قضاوت کنم راجع به این ماجرا. #قضاوت‌های_سطحی امّا آقایونی که اینجا به فمینیسم تاختن. آیا به همان مقدار، به مردسالاری رایج در کشور ما و جهان هم می‌تازن؟ یا فقط با فمینیسم مشکل دارن؟ اساساً به چه چیزی دارن نقد می‌گیرن؟ چه بخشی از فمینیسم؟ آیا با برابری حقوق هم مشکل دارن؟

نمایش اسپویل
۱۵ آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۲۰

برابری حقوق چیزیه که برای هر دو جنس مذکر و موئنث هست اما فمنیست جنبشیه که صرفا فقط برای زنان وجود داره و هیچ وقت جنبش فمنیستی به ظلم‌هایی که آقایون متحمل میشن اشاره نمیکنه و گاها دلیل مشکلات خانوم ها رو ذات پست آقایون قلم داد میکنه پس فمنیست و برابری هردو جنس دو بحث جدا هستن مرد سالاری در خانواده‌های زیادی در ایران هستند که ریشه در افکار پوچ قدیمی مردم و افکار نادرستی که ادیان در تحمیل آن نقش بسازایی داشن و واقعا این زنان حتی نمیتوانند اعتراضی کنند و مردم باید فکری به حال اونا کنن که بنده هیچ وقت منکر این نیستم اما زیاده خواهی، تند خویی، زن سالاری و گاها سرکوب حقوق آقایون در جنبش فمنیستی به وضوح در همه جای دنیا دیده میشه شماهم نمیتونید منکر این بشید

نمایش اسپویل
۱۲ آبان ۱۳۹۹ ۲۱:۳۴

آخر هم اون زنکه ... کار خودشو کرد فقط تعداد این جور بازیگرای زن بیشتر نشه

نمایش اسپویل
۱۲ آبان ۱۳۹۹ ۲۰:۲۹

شما ببینید لابی سیاسی و اجتماعی فمینیسم چقدر قدرت داره که حکم دادگاه رو برمی‌گردونه!! اون وقت اثر مردم به ویژه مردها هنوز خوابن!! روزی میرسه که همخ باهم تاوان این غفلت رو میدیم!! روزی کخچه دیکتاتوری جدید فمینیستی از تحصیل و شغل و قوانین تا شکل لیوان و رنگ حوله حمام مارو تعیین تکلیف می کنه! فمینیسم عین آفت میمونه! یک مذهب قرن بیستمی که قرار از دلش داعشی های جنسیت پرست به ما زور بگن...

نمایش اسپویل
۱۲ آبان ۱۳۹۹ ۲۰:۲۹

ینی 250 گرم از امبر هرد چه کارا که با قانون نمیکنه

نمایش اسپویل
۱۲ آبان ۱۳۹۹ ۱۸:۳۱

فردا یا فیلم قاضی تو آسانسور در میاد Sh*i امبر رو تختش Injustice:rise of Amber

نمایش اسپویل
بیشتر