زمان مطالعه: ۲ دقیقه
«سوفی ترنر»: دلم برای همه عوامل Game of Thrones تنگ شده
«سوفی ترنر» بازیگر نقش «سانسا استارک» در سریال «بازی تاجوتخت» (دانلود سریال Game of Thrones با لینک مستقیم) در مصاحبهای اعلام کرد که دلش برای عوامل سریال تنگ شده است. او در ادامه اعلام کرد که با کمال میل حاضر است به سریال بازگردد.
زندگی «سوفی ترنر» پس از حضور در نقش «سانسا استارک» در سریال «بازی تاجوتخت» تغییر زیادی کرد. او در طول هشت فصل از کودکی ساده به ملکه شمال تبدیل شد. سانسا از شخصیتهای محبوب تماشاگران بود و بسیاری امیدوار بودند تا او روی تخت آهنین بنشیند، با اینکه در نهایت شش اقلیم به «برن استارک» رسید، برخی هنوز خوشحال بودند که «سانسا» فرمانروایی شمال را بر عهده گرفت.
اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.تقریباً یک سال از پخش فصل آخر سریال «بازی تاج و تخت» میگذرد و با این حال «سوفی» در مصاحبهای با مجله ال اعلام کرد که دلش برای سریال و همکارانش تنگ شده است: «من دلم برای همه چیز تنگ شده است. من واقعاً از ته دل دلم تنگ شده است. من دلم برای لباسها تنگ شده است، دلم برای صحنه فیلمبرداری تنگ شده است، دلم برای احساسم هنگام فیلمبرداری تنگ شده است زیرا حس قدرت فوقالعادهای داشتم. دلم برای همکارانم تنگ شده است. بدون تأمل حاضرم به آن دوران بازگردم.»
در حال حاضر انتشار شایعهی بارداریاش جنجالآفرین شده اما هنوز او یا «جو جوناس» این شایعات را تأیید نکردهاند.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
ahkrzt
ahkrzt
۱۵ اسفند ۱۳۹۸ ۲۰:۰۷
منم دلم برا GoT خیلی تنگ شده
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ